18- 22 MAYIS 2011 Tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezide yapılacak olan “YOZGAT TANITIM GÜNLERİNE” Yozgat’tan başta belediyeler ve İlçe Kaymakamlıkları olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş katılacaktır. Yozgat Valiliği, Yozgat Belediye Başkanlığı ve Yozgatlı Dernekler Federasyonunun katkılarıyla düzenlenen ” Yozgat Tanıtım Günlerine” YOZGATLI ŞAİRLER ve YAZARLAR olarak bizler de katılacağız.

      Resmi ve Özel kurum ve kuruluşların kendilerine ayrılmış olan stantlarında Yozgat’ın kültürel değerlerini, ürünlerini ve geleneksel el işlerini sergileyerek Yozgat’ın tanıtımına katkıda bulunacaklar. Bu konuda Yozgat Valisi Sayın Necati Şentürk’ün ve Belediye Başkanı Sayın Yusuf Başer’in gayret ve çabalarını takdirle karşıladığımızı ifade ediyoruz.

      Yozgatlı Derneklerin, Ankara ve İstanbul Dernekler Federasyonunun gayretlerini, çabalarını takdirle karşıladığımızı belirtiyoruz. İnşallah bu gayretler ve çabalar Yozgat’ın en iyi şekilde tanıtımına yardımcı olacak, Ankara’da Yozgatlının sesi daha gür çıkacaktır.

      YOZGAT ŞAİRLER VE YAZARLAR BİRLİĞİ olarak biz de Yozgat Tanıtım Günlerinde yer alacağız. Şair- Ozan- Aşık- Yazar arkadaşlarımla 18- 22 Mayıs Tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde olacağız..Şiirlerle Türkülerle- slaytlarla Yozgat’ın kültürel değerlerini tanıtmaya özen göstereceğiz..Eseri olan, kitap yayınlayan arkadaşlarımız eserlerini getirecekler okuyucularıyla buluşacaklar. Bizleri seven, bizlere destek veren ve Ankara da ikamet eden dostlarımızın da aramıza katılımlarını bekliyoruz

Yozgat Sevdalılarını, tüm dostlarımızı, Şair- Yazar- Aşık- Ozan arkadaşlarımızı AKM de açacağımız Yozgatlı Şairler Yazarlar Standına bekliyoruz.
18- 22 Mayıs Tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan YOZGAT TANITIM GÜNLERİ nde buluşalım…

Ahmet SARGIN
Yozgat Şairler ve Yazarlar Birliği Başkanı

( Akm. Yozgat Tanıtım Günlerinde Buluşalım başlıklı yazı Ahmet SARGIN tarafından 14.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu