B.



CİNSEL TAHRİK , TACİZİ GETİRİR

Erkeğin koluna , bacağına , kıllı göğsüne bakıp da tahrik olan bir tek kadın yoktur . Hep bunun tersi olmuş eskilerin cins-i latif dediği kadınların , yüzü, bedeni , güzelliği daima erkeğin ilgisini çekmiştir .
Profesör Hayreddin Karaman “ Vücudun cinsi cazibesi olan yerlerini kamuya açık yerlerde (evin dışındaki yaşam alanlarında ) göstermek tacizdir “ diyor .
Teşhir etmenin (göstermenin) ardındaki tahrik ve sıkıntının kaynaklarını açıklayıp insanı mutluluğa ulaştırmayı amaç edinen bir inanç sistemindeki kuralları anlatıyor .
Hoca meseleye bu açıdan bakarken Hürriyet Gazetesi yazarı bayan Pakize de konuya kendi penceresinden bakıyor : “ Bakmayın siz (Prof) Karaman gibi istisnalar olduğuna .. Hiçbir erkek , ‘ Bu kadın bana memesini gösterdi ‘ diye şikayette bulunmaz . Bindiği dalı kesmiş olur yoksa . E , erkek kısmı durumdan hoşnutken , ortada bir rahatsızlık yokken tacizden söz edilebilir mi ? Edilemez . Ben ancak şu kadarını söyleyebilirim . Biz istediğimiz gibi giyiniriz . İstersek üç yerimize üç bant takar öyle gezeriz . Bundan ‘ Tut kolumdan al götür beni , hüp diye içine çek beni ‘ anlamını çıkarmayacaksınız . Biz soyunacağız , siz kendinizi terbiye edeceksiniz . Başka yolu yok … Biz kadınlar , çoğumuz tahrik etmeyi severiz . Göğsümüzün , bacağımızın , dudağımızın bize bir takım menfaatler olarak geri döndüğünü keşfettiğimizden beri yaparız bunu . Her yerde , bunu yaşam biçimi haline getirmiş kadınlar vardır . Hiçbir menfaatimiz olmasa da sırf arzu edildiğimizi görmek için yaparız . Bayılırız tahrik etmeye . Ötesini istemeyiz . O … başka . Ama çok samimiyetsiziz bu konuda . Kendimize bile yalan söyleriz . “

Kadın psikolojisini anlatmaya yetiyor bu satırlar . Benim kalbimde bir kötülük yok diyen her erkek yalan söyler . Buna 70 yaşındaki dedeler de dahildir .
İnsanlığın mutluluk reçetesinde ve tedavi küründe erkeğin bakışları , kadının giyimi , erkeklerle konuşma şekli , oturup kalkma , gezme , ve sair ayrıntılar nazik kurallara bağlanmıştır . Kural dışı bakışlar erkek için de kadın için de engellenmiştir . Başlarını hafifçe öne eğmeleri bildirilmiş , istem dışı ikinci bakış yasaklanmıştır .
Kadın ve erkek maddi ve manevi birbirinin tamamlayıcısı iki varlıktır . Birinde kuvvet , diğerinde merhamet , şefkat , birinde soğukkanlılık , diğerinde duygusallık ve sıcaklık ..
Birinde azamet , diğerinde zerafet . Birisi baba olur ,korur ; diğeri anne olur doğurur .
Kadının cinselliği çağımızın vazgeçilmez ticari metaı (alım satım konusu olan mal) haline getirilmiş olup bundan en çok zararı kadınlar görmekte ve erkekler de bu örümcek ağına takılıp kalmaktadırlar .
Mutluluk reçetesinde ilaçların hangi dozajda kullanılacakları ve yan etkileri belirtilmiştir .
İsteyen kullanır , istemeyen reddeder .
( Cinsel Özgürlük başlıklı yazı A.Müfit KUTLU tarafından 17.06.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.