‎1789 Fransız İhtilali, Milliyetçilik ateşi ile imparatorlukların çöküşü ,milli devletlere geçiş,parlementolu hayata geçiş kral yetkilerinin kısıtlanması gibi şatafatlı sözlerle ilkokulun ilerleyen dönemlerinden itibaren hep karşı karşıya kaldık.
              Victor Hugo' nun Sefilleri ile soslu devrimci Fransa,  Katolik Hrıstiyanların içerisinde masonik yapılanmanın en kalbi olduğu yer olarak da dikkat çekici bir yapıya sahiptir.  (Tapınak Şovalyeleri)
              J.J.Rosseu toplumsal sözleşmeden bahsederken aslında SÖZLEŞMEMEDEN bahsediyormuş.
              Herkesin devredilemez mutlak haklarından bahsedilirken söylenenler aslında fasafisoymuş.
             Fikir hürriyeti ve bunları yayma diye söylenenler de aslında haktan ziyade sadece ağababalar tarafından öngörülen sınırlar içinde verilen bir lütufmuş.
             Zaten ben en başından beri Avrupalı ne isterse tersini yapmayan bir Türkye'nin  parçalanmaya ivme katan bir yönetim anlayışına sahip olduğuna inanmışımdır.
            Onlar devleti merkezileştirip güçlerine güç katarken ,miiliyetçilik ateş aldı deyip Osmanlı' nın toprakları tarumar edildi.
             Osmanlı parçalnırken 70' e yakın devletçik bu yapıdan çıkartılırken, kendileri bütünlük içinde BİRLİĞE doğru yöneldiler.
             FRANSA' nın çıkardığı SOYKIRIM YASASI ikiyüzlü Avrupa' nın tesçillenmiş halidir.
             Fransız DEVRİMİNİN   aslında olmadığını bunun bir soysuz hareket olarak fakirlerin zenginler üzerinde tahakkum sağlamak için isyandan  ibaret olduğu gerçeğine ne demeli öyleyse...
             Yoksa 200 yıl önceki fikir yaşantısının etkisinde ve ışığında yetişen bir ülkenin insanlarının seçtikleri nasıl olur da böyle bir yasa cıkarır?
              Sen fikir açıklayamazsın ! Açıklarsan 45.000 Euro CEZA ÖDEMEK ZORUNDASIN, DESPOTLUĞUNU GÖSTERİR.
              O zaman yaşananların ve söylenenlerin hepsinin bir yalan olduğu ortaya cıkar.
              YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN !
( Biz Fransız Devrimini Gerçek Sanmıştık başlıklı yazı HALİLİ tarafından 29.01.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.