Mutlu olmayı beklemek ve hatta bir ömür boyu mutlu olmayı istemek, insanın doğasında vardır. Ve, insan da bu duygudan bir tat, bir haz alırsa doğasını zenginleştirir. İnsan doğasındaki zenginlik, mutlu olmakla, sevmek ve sevilmekle güzelleştirip zenginleştiriverir. Doğamızı mutlu olmakla zenginleştirmek, yüreğimizdeki mutluluğu, duyguyu, sevinci dışa yansıtarak ve çevremizdeki insanlarımıza sunarak ifade etmemize gerek duyarız.
Doğamızı mutlu olmakla ve hatta birömür boyu mutlu istemekle zenginleştirebilir yaşayabiliriz. Ve doğamızı zenginleştirmek için de mutlu olmak ve kendimizi mutlu görmekle yaşabilir, yaşatailiriz.
İnsan doğasında ki zenginliğin en güzel duygusudur mutlu olmak.
İnsan doğasında ki mutlulukluktur en güzel, en içtenlikle yaşattığımız doğamız.

Yaşatalım ve yaşayalım doğamızı, çevremizde ki en güzel insan doğasını, yaşadığımız kendi doğamızı.


_-_ RQMANTİK63 _-_
( İnsan Doğasındaki Zenginlik başlıklı yazı mehmet-tas tarafından 9.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.