Bir gecede yalnızlıklar öyle çöker oldu ki geceme, bir hasretini çeken ben bilirim, birde yalnızlıkları hiç yılmadan, terketmeden seni yaşayan kalbim biliyor.Geceme böyle yalnızlıklar çöktü acımasızca.

Hani bir insanı can evinden vurmak için terkederlerya, işte sende gittiğin gün yalnızlıkların en âlası acımadan geceme diktatörlük eder oldu. Yaşamadığım geceleri, katlanmaya takatimin kalmadığı dünyada hisettim kendimi ansızın. Geceme yalnızlık böyle çöktü durmadan her saat ve her dakikada bir içerisinde. Yılmadım bunlara rağmen, direnmesini bildim, yaşama mücadele etmesini öğrendim ve seni yalnızken sensiz yaşamayı bildim sevdiğim dediğim güzel insan. Bunları öğrenmiş oldum, bunları yaşamış oldum ve bunların hepsinden bir ders almayı, dersler çıkarmayı öğrendim ey yalnızlık. Zaman yıkılmayı değil, zamn ölümüü göze almayı değil, zaman bana herşeyi öğretti birer birer, zaman bana herşeyin nasıl bir cilveli zamana benzeyen zorluklarını öğretir oldu. Bunlara rağmen yaşıyorum, bunlara rağmen ayakta durmasını öğrenmiş oluyorum, yılmadan, yıldırmadan mücadele etmesini ve yalnızlıkların acımasız durumlarına karşı mücadeleci olmamı öğretir oldu. Geceme yalnızlığın düşmesinde kaybetmeyi değilde, her zaman mücadele edip kazanmayı bilmesine dair dersler verdi, halen ve halende bir ömür vermesini istiyorum, yalnızlığımı hayata karşı vereceğim mücadele ile teselli etmek istedim, yılmadım yıladanda yaşamayı semeyı, haksızlıklara rağmen sevgi dolu bir hayat yaşamayı istedim senden ey gece, yalnızlık ve acımasızca geceme çöken vicdansızlıkları silip yepyeni buluşlarla var olmayı istemişim istedimde melankoli zaman.

Yıkılan hayatıma rağmen ayaktayım, sızılan, sızıntı içerisinde yaşayan yüreğime rağmen yıkılmadım ve sevgime karşılık yapmacı bir sevdayla beraber günlerim olmasına rağmen yaşıyorum yaşatmaktayım. Sonsuza yeniler dolusu yürekle, gönülle, tertemiz bir sevda bakışlarıyla adımlarımı atmaktayım, geceme yalnızlıkları acımasızca tattıran beyhude zaman. Seninle savaşıp seninle mücadele ederek kazanacağım herşeyimi. Bekle, bekle beni geliyorum yıkılmadan, yalnızlığı geceme çökerten acımasız günler.



~~ Mehmet Taş ~~
( Geceme Yalnızlık Çöktü başlıklı yazı mehmet-tas tarafından 13.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.