.

Şöyle etrafıma bakıyorum da son günlerde,hepimizde bir kontrol manyağı olma durumu var .Artık hiç kimse bir şeyleri hissederek yaşamak istemiyormuş gibi geliyor bana. Sürekli bir şeyleri kontrol altına alma duygusu yerleşmiş sanki insanlara.

Her şeyi düşünme noktasında abartı var gibi.Hiçbir şeyi duygularımızla yaşayamaz hale gelmişiz. Aşklar nerede o eski aşklar,yada dostluklar.Onları da geçtim,evlilikler ,iş hayatı,spor,sanat hepsi ama hepsi kontrol altına alınmış gibi.Sonrada üretim azalıyor diyorlar,neden acaba? Duygusuzlaşma yolunda emin adımlarla ilerlememizin bir etkisi olabilir mi?

Biraz daha duygularımızla, hissettiklerimizle yaşasak her şeyi, aşkları ve diğerlerini nasıl olur acaba? Bu stres niye, bu kendimizi kasma. Her şeyimize yansımış. İstediğimizi yaşayamıyoruz, konuşamıyoruz, yapamıyoruz.en azından ben öyle görüyorum dışarıdan. 

Yeter bu kadar düşünmeyin ,inini dibini aramayın her şeyin,biraz oluruna bırakın hayatı. Hislerinize güvenin. Duygu esareti altına da girelim demiyorum ama bırakın da adam gibi yaşayalım şu AŞKI.

Kafama takıldı yazayım dedim.


Herkese selam ve saygılarımla... 

( Son Günlerde başlıklı yazı dÖNENCe tarafından 17.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.