Yoksa yoktur kardeşim ,zorla güzellik olmaz demiş atalarımız.Bazen insan birşeyler yapmak ister ,içinde şevkte vardır ,konuyla ilgili bilgiside fakat yetenek yoksa ,bunları bir türlü kullanamaz .Şair yada yazar olmak ister fakat düşüncelerini kelimelere dökemez ,döksede başkalarını etkileyemez ,sanatçı olmak ister ,notalara dökemez içindekileri,futbolcu olmak ister ,topu gödermek istediği yerle gönderdiği yer arasında siyahla beyaz kadar fark vardır.
Çok çalışmak ta bir erdemdir ama sadece yine erdemdir ,yeteneğin yerini tutmaz,kimi bir kere dinler bir şarkıyı notası dahil herşeyini çözer ,kimide ömrü boyunca dinler o şarkıyı ,bırak anlamını adını bile anlamaz,kimi her seferinde doksana takar topu ,kimi ismet paşa stadının dışına yollar ne kadar çalışırsa çalışsın.
Yetenek açıklanamyan bir vergidir Allah'tan ,onunla doğar ,onunla yaşar ,onunla ölürsün.Lütfen başta yeteneklilerimiz ve diğer insanlar YETENEK ' e saygı duyalım ,geliştirelim kullanalım ama doğrunun yanında tabiki .Buradaki yetenekliler sizlerde....
Y etenekli yeteneksiz herkese saygılar ............



( Yetenek başlıklı yazı dÖNENCe tarafından 5/12/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.