İsrailin gemilere saldırması ve katliam yapmasıda birkez daha gösterdiki,gerçek düşmanımız kendimiziz.Daha israil komandoları helikopter kapısında gözükür gözükmez,Türkiye'deki kaos çığırtkanları hemen çalışmalara başladı.Hedef belli ,hükümet ve yardım konvoyunu düzenleyen kurumlar.Hiçbirisi gerçeklerle ilgilenmeyip,orada şehit olan yürekli kardeşlerimizle ilgelenmeyip hemen koltuk sevdasına başladılar.
Ne zaman birlik olacağız ?Bu ülke dağılıp paramparça olduğunda mı ?Ne batıyor bir tarafımıza bu ülkede?Herşey vermiş ALLAH bu ülkeye.Şükredip ,kardeş gibi yaşamaya çalışacağımıza ,nedir bu koltuk sevdası ve kıskançlık?Neyi paylaşamıyoruz?Utanma skılma kalmamış .Size yemin ederim sokağa çıkmaya utanıyorum .Adamım diye bu topraklarda yürümenin bana yakışmadığını düşünüyorum .Hataların büyüğü bende çünkü .Sadece konuşuyorum .Hiçbir şey yapmıyorum .
En kolay şey başkaları için olumsuz eleştri yapmaktır.İnsanları yada kurumları karalamak çok kolaydır.Ve inanmayacaksınız bu konuda üstad bir milletiz izlenimlerime göre.Hele hele okumadan ,araştırmadan ,bilmeden ve başkalarının ağzıyla atıp tutmayı çok seviyoruz.Kendimizi peygambermiş gibi lanse edip ,geri kalan herkesin bu dünya için yetersiz olduğunu anlatan tavırlar içindeyiz.
Bakın bugün israil ile ilgili eleştrilere bunu çok rahatlıkla göreceksiniz.Kimler ne diyor ,lütfen dikkatlice bakın ,gerçek düşmanın uzaklarda arap yarımadasında olmadığını göreceksiniz.
Zaman birlik zamanıdır.Zaman sakin ve itidalle düşünme zamanıdır.İç hesaplaşma zamanını lütfen ama lütfen ŞEHİTLERİMİZİN hatırına bir süre için erteleyip ,dışarıya karşı tek yürek olalım.İlelebet payidar olmak istiyorsak,başkalarının gazına yada üç kuruşluk çıkarına kendimizide toplumumuzuda satmayalım.Anlamsız bir şekilde sürekli bir taraf olma saplantısından kurtulalım.Yada illa bir taraf olacaksak ,Türkiyemizin tarafında olalım.Uşaklık bizim harcımızda yok.Bunun için can vermiş şehitlerimizede biraz saygı gösterelim.Atarken mangalda kül bırakmayanlar kategorisi bize yakışmaz.
Birlik zamanı lütfen.Haddimizide gücümüzüde bilelim ve gösterelim.
Herkes biliyor herşeyi,bu oyunları ülkemize oynayanları ama kimse birşey yapmıyor.Benim gibi.Yeter artık .Zaman birlik zamanı.Bizim bizden başka dostumuz yok bunu görün artık.Unutmayın vatanı satan şerefsizler,sizi bugün sonsuz zenginliklerin içinde besleyebilirler ama kimse öpmeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz.
Şehitlerimize ve bu vatan için kılını dahi kıpırdatanlar için selam ve saygılarımla.


SÜRÇ-İ LİSAN ETTİYSEM AFFOLA.

Kenan KORKMAZ



( Zaman Birlik Zamanı başlıklı yazı dÖNENCe tarafından 6/1/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu