1 Hatalarına Sahip Çıkanlar Cesur Yürekliler

Yaşam denilen hayatın yolunda herkesin kendine göre hayalleri umutları vardır. Bu yolda, az hata yapmak için elimizden geleni yapmak için uğraşır dururuz. 

Kimimiz cesur, davranır hatalarına sahip çıkar kabullenir yolda takılmadan yürürüz, kimimiz hatalarını kabul etmeden başarısızlığın, oltasına takılarak olduğu yerde kalır hiçbir ilerleme sağlayamaz. 

Bu yolda cesur, yürüyenler yüreklerinde cesareti azmi taşıyanlar, yolda kalan bu kişiyi gördüğünde açık yüreklilikle yanına yaklaşarak, yapmış olduğu hatanın gerçeklerini yüzüne gönlünü kırmadan, güzellikle anlatandır. 

Önemli olan başkalarının hatası ile alay etmek onu rencide etmek yerine hataları düzeltmek, birlikte hayat denen yolda beraberce yürüyebilmektir. 

Bununla yanlışlıkları izale ederek fırsatlar beraberlikle daha fazla başarıya doğru adım adım el ele yürek yüreğe yürümektir. 

Hayatta zaten hep birlikte beraberce el ele yürümek değil midir? Tarihe bakınca beraberce el ele yürüyenler hep başarıya ulaşmış, ayrılıkların senaryolarını oynayanlar her zaman kaybetmiştir.

Mehmet Aluç                                                                                                       

( Hatalarına Sahip Çıkanlar Cesur Yürekliler başlıklı yazı kul mehmet tarafından 26.04.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.