Daha Ne Zamana Kadar Uyuyacağız? Uyanma İşini 

               Mezara Mı Bırakacağız?                                 

 müslümanlara yapılan zulümler ile ilgili görsel sonucu

Aklım fikrim almıyor, düşünüyorum olmuyor, düşünmesem patlayacağım… Ya Rabbim bu zamanı bu anı nasıl bizler böyle bu hale nasıl getirdik? Hiç gönülden, buna bir çare olacak olan yok mu? Bu feryatlar ölümler semayı başımıza yıkacak? Bu Müslümanların bu Suriyelilerin, Filistinlilerin ölen çocukların hali ne olacak diye, düşündükçe çatlıyorum onlar orada zulüm altında feryat ettikçe patlıyorum…

   Bu hayatı her an içimiz yana yana yaşamaya gelmedik, farz edelim ki yanmaya geldik, hani nerede bir sürahi su taşıyarak bu alevi söndürecek olanda mı yok? Ölümler bizi can evimizden alnımızdan, kahpe insanların kahpeliği ile alnımızın ortasında bize sırıtarak vuranların sırıtmasını Ya Rabbim görende mi yok? Yıkıyor beni sorularımın cevapsız kalması duyanın görenin bir şeyler yapanların olmaması. Dilimde dua Rabbime niyazla bir çare göndermesini ancak diliyorum.

   Göstermelik döğüş şike ile Suriye’yi bombalayan Amerika, sessizce aman bir daha yaparsan bu kadar çok çocuk öldürtme, azar azar öldür kü bu kadar dikkati çekme dercesine bir fısıldadı ve çekti gitti. Tüm dünya seyirci kaldı, o zalimi o şerefsizi koltuğundan kimse kaldıramadı, Rabbim kaldırsın sürüm sürüm süründürsün o Esat denilen zalimi şerefsizi… Çünkü bu ölümler zulümler bizimdir, bize karşı yapılmış bir başkaldırı yıkımdır…

   Neden el ele gönül gönüle, yüce Rahmana dönerek, hak yolda tüm kardeşlerimizin zulmüne son vermiyoruz? Bizi hayatımızı yolumuzu yarınımızı bizden daha iyi bilen Âlemlerin Rabbi olan Yüce Allah c.c. teslim olarak bu zulümden özgürlüğümüze birlikte kardeşlik bağı ile koşamıyoruz.  Batı denilen haçlı ordusu sömürmeyi çok iyi biliyor ve bizleri de çok iyi kandırıyor uyutuyor. Daha ne zamana kadar uyuyacağız? Uyanma işini mezara mı bırakacağız bunca pişmanlık acı kahırla mı yaşayacağız? Yüce Allah, bu durumu sorarsa ne yaptınız derse ne cevap vereceğiz?

   Düşünmesi çok zor soru ve cevaplar! Batı insanı sömürerek malını mülkünü zenginliğini alarak bir kenara atmasını çok iyi bilir, neden hala bunu bildiğimiz halde sessiz kalırız anlamışta değilim? Onların bu edepsiz sömürgeci tavrına dur diyecek bir yiğidi gökten zembille inmesini bekliyorsak boşuna bekliyoruz, kahramanlar hep içimizde çıkmıştır, acaba bizlerde bir bozukluk mu var da, bir yiğit çıkmıyor tüm zalimleri yere sermiyor yok etmiyor? Birileri Müslüman olarak yaşamamıza katlanmıyorsa, bizlerinde kendileriyle yaşamaya tahammül etmediğimi söylememiz göstermemiz lazım ama ne zaman, belki de hiç söyleyemeyiz hainlerin hainliklerini tatlı tatlı gülümseyerek çeker, mezarımızda da cehennem sancılarını çekeriz!!! İnşallah bir dur diyen çıkarda sancılarımız Cehennem acılarımız yangınlarımız sona erer inşallah. Selam ve dua ile.

Mehmet Aluç

 

 

 

 

( Daha Ne Zamana Kadar Uyuyacağız? Uyanma İşini Mezara Mı Bırakacağız? başlıklı yazı kul mehmet tarafından 8.04.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.