ZAFER SARHOŞU

Düşman sana silah vermişse ya mermiler nemlidir ya da silahın ateşleme mekanizması kırıktır…Düşmanın verdiği silahla zafer kazanılmaz..Özgür Özel ,Sarhoş olursun ama zaferden değil yenilgi şokundan olursun..
Tüm olumsuzlukların sahibi olmasına ragmen ufukta yine bir Akp seçim zaferi geliyor…
Siyaset yazmayacagım diyorum ..Ana angut kuşu kadar sadakat yeteneği vile olmayanların millet iradesine tecavüzü,fail iradesinin suç işlenmesi aşamadında ve delilleri karartma aşamasında suçu örtüleyerek faile yardımı ,kural dinlentniyor
Kemal Kılıçdaroğlu,aleni olarak kased  maset olsyına ragmen genel başkan seçildi..Seçildiği andan kayvettiği ana kadar hükümet olanlar tarafından yerden yere vuruldu aşagılandı.Sıfatlar takıldı manevi varlığı küçültüldü..Sonunda geldiği gibi -inanamayacağı- şekilde bıraktı gitti…
Gideceğim dediğinde  Ağlayan Özgür Özel ilinde sadece bir eczacı olan Özgür Özel ve İstanbul iline köftecilik yaparken Beylikdüzü diye sıfırdan olan bir ilçenin belediye başkanlığına oradan da Tüm Türkiye nin önüne çıkardığı Ekrem İmamoğlu nun, hükümet soslu yapılan yerel seçimlere giderken parti kongresinde Kemal Kılıçdaroğlu nun koltuğunu kaydırdılar… 
Önünde seçim var bu Kemal i destekledi bu değişimden  yana davrandı diyerek parti varlığına ve kimliğine zarar verecek şekilde davranmak bir aymazlıkdır.Peşin sekilde o koltukda ematçi olmayı kabul etmektir..Küsen adamlar, partiden ayrılmaz ama çalışmalarada katılmazlar.Katılsa da kerhen heyacandan yoksun olarak dostlar alış verişde görsün diye katılırlar..
Bu harita rakiplerin yani hükümetin görünmez şekilde çizdiği bir yol haritasıdır..Her halukarda Ankara hariç  parçalanmış istanbul da belki İzmir de sana seçim kaybettirdiğinde ilk iş tekrar bir Chp konresi olacaktır…
Kemal Kılıçdaroğlu nu seni yermek içinde olda öven genel başkan düzeyindeki yaftalamalar düşmanın sana verdiği silahdır ya tetik kırıjdır ya horozun ğinesi dikjatli elinde patlamadın..
Şimdi hükümet profesyonel bir ekiple çalışıyor..ÖÖ yardıma ihtiyacı var..Karşı yan psikolojik harekatın en bilnmez anlaşılmaz sublimal mesajları doğrudan veya dolaylı olarak kullanıyor.. Misal cezaevindeki bir insan çok affedersiniz artık maldır..Devletin malıdır ..Fetö zamanı cezaevindeki insanların iradelerini nasıl kolayca etkileyip,hükümlülerden tanık olulturp yeni delil diye yeniden yargılamalarla babaları içeri aldıklarını gördük.. Başak Demirtaş ın adaylığında bile cezaevi etkisi vardır..Selahattin Demirtaş ın kendi partisi ile ters düştüğü düşünüldüğünde hükümetin yeni bir Osman öcalan senaryosu ortaya koyduğu aşikaredir..
Peki Meral Akşener in KK Almanya dayken Unkapanı ndaki İmamoğlu nun gövde gösterisi için düzenlediği mitinge palas pandıras geldiği ciğer sarması olduğu kişiye karşı 180 derece hasmane dönüşün ve jendi partidinden aday çıkararak parçalanmışlığa hizmetin de bir anlamı vardır. Bu anlam ,yine görünmez harita çizicisinin pek Mahir el ürünüdür..
İttifak vardı..Cumhur ittifakı çelik kırılmaz yamulmaz bir şekilde karşında dururken,%50 ye yakın oy alan ittifak dağılmasının da bir anlamı var..
Şimdi sen Özgür Özel olarak bu anlamları sebep sonuç ililkisi ve faillerinin iradesi üzerindeki etkileri şahıs olarak anlamayabilirsin..Anlasan bile sebepin yeni bir sebep oluşturularak, değişen sonuçla da olsa aynı sonuca hizmet ettiği hava güneşlide yağışlıda olsa ona göre mizansenin gazırlandığını profesyoneler değişen şartlara göre oluşan oluşacak olan sonuçları söylerler..
Sen koskoca Atatürk ün chp sinin başındasın para kaynakları,insan kaynakların elinin altında duruyor ama sen seçim üstü bunları bırak bu KK yi destekledi bu değişimi destekledi diyerek kıyım yap.seçime 50 gün kala adayları açıkla sonuça endeksli çalışma yapma  
Bu kafa ile gidersen askere kargo ile de gelmez teskere ..Geçmiş ola

Torun Halili
( Zafer Sarhoşu başlıklı yazı HALİLİ tarafından 4.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.