Makale / Toplumsal Makaleler

Eklenme Tarihi : 5/4/2024
Okunma Sayısı : 69
Yorum Sayısı : 0
Mayısın Ikıbın Yırmidördü Miladıyla Bop Paragraf

Bak simdi, bak bak…!

Yahut kerre defa daha diye hatta bile ancak degilse oysa buysa yalniz üstüne iyilik saglik, üstüne üstelik,….bakar misin..! Bak simdi bak baaak…!

Bak simdi bak gör ki…!  Sürekli ve kalici can mal mülk onur saglik dirlik düzen ilim istikrar ve kan kaybi veren lüks tüketimli makas araligini, soyan sömürenlerle sefaltini sürünerek ödesenlerin akil mantik hukuk hak kanun vicdan yürekliliginde kabul görmeyen tüm cekismelerini, celiskilerini ve uyumsuzluklarini ÖZEL projeler dahilinden kurgulanmis istismar ve ihanet siciliyle AFYONLAYARAK dolgulayan BOP KISIRDÖNGÜSÜNDE, kütlesel uyarlamai GLOBAL agirlik ölcegindeki siddet üstüne siddet artirmaya birikmis yogunlasmis yapay Simsek`leri üstüne cekip toplayan ahlaki siyasi sosyal kültürel bilimsel düsünsel sanatsal hukuksal mantiksal onursal toplumsal ve EKONOMiK iflaslarin söküp sürükledigi bataklik cukurunda issizligin yoksullugun yoksullugun gericiligin hukuksuzlugun cehaletin hurafenin bozgunun korkunun keyfiyetin PATRON TANRISINA sonsuz sinirsiz hükmetme ve buyurganlik istismarciligi sagladigi yagma yikim kurumsallasmasini bakip besleyip büyütenlerin dayanak destegiyle her seye esastan sebep BAGIMLI OLUNAN DIS KAYNAKLI ADRESLERDEN avuc actigi yalvar yakar dövüz dilenme acziyetinden ezile büküle dolasip kapilanirken…

 ESZAMANLI kaynak ve percin yapma ekseninde yine BOP kütük seceresine göre her türlü buyruga tabi uyumlulugun özenle üretilip yapilandirilmis ÖZGÜR ÖZEL`i, icerdeki temelli köklü ve topyekün ülke ifasina disardaki her kalemden temsili mümesillere Simsek Simsek cakarak memuriyetlenmis  haciz bildirimine MÜHÜRDARLIGIN hususi BOP TASARON siyasi hücresi olarak,  kendine yükledigi `BIKTIK ÖLDÜK ARTIK ISTENMIYORSUNUZ ` esasinda degisim ve onarim bekleyen toplumsal irade secim sonuclarina ragmen ve KARSIN; kendine yüklenilen sorumluluklarina formatlanmis soyan sömürenler bünyesi dahilindeki tüm diger unsurlar gibi ( toplum iradesini islevsiz ve iceriksiz bosa cikaran ve varolan bütün yagma yikimlari mesru kilan ortalama imalat sibopculukla ) umursamayip  ihanet ederek `bütün yapip ettiklerin ve gelmis gecmisin KABULÜMÜZDÜR ` beyanina alel acel cay kahve istismar ORTALIGI KAPATMA ve KAYNATMA salonculugunun eline etegine sarilip aralarinda SIYASi FIRILDAKLIGA hic bir fark olmadigina dair AHBAP-CAVUS randevusu talebinde bulundu.

 Zaten de yapilan secimlerde insanlar BOP ESBASKANLIGINA `yettiniz, biktirdiniz, öldürdünüz sefil yoksul tabutlarda siz altin kurnali saraylarda fosforlu ihtisamlari süslenip dayan dösenirken, bizleri yalanlarinizla ihanetlerinizle inkarlarinizla ne denli güvensizligin keyfiyetin ve gösterisin  suistismar düskünü oldugunuzu üstümüze kusa kusa ortada kalan muhtacligimmizla bizi diri diri toplu mezar ettiniz ` duyurum ve bildirimi, tüm siyasi simsarlari icine dahil eden MiLLi IRADE´den baska  baska hic bir sey degildi. Burada , yani cigligi kainatin sonsuz karanligindan duyulan yillar yilligi aci keder sefalet gecimsizlik mutsuzluk kahir sitem feryat itirazi tepkisi iniltisi ve  secim sonucu `öldürdünüz ve diri diri bizleri mezar ettigiz ` galerisinde, secilen de reddedilenin aslinda BOP yapim denetim üretim yönetiminde hic bir farki olmayarak  ayni kokusmus yozlasmis kefedeki BOP ortak cikar düskünleri toplulugu ve garnitürüydü.

 Buyrulan sey; taaa Bop Esbaskanligi`ni icat edip projelendirirken takvimi etkinligi  ve sürekliligi hic degismeyerek sadeceeskiyen piyonlarini yenisiyle takas takviye etmekle devamlilik arzeden; ve ilim bilim özgürlük dayanisma cesaret özgüven sorgulama liyakat kanun vicdan ahlak onur yurttaslik laiklik egitim üretim ahlak onur paylasim sevgi saygi baris gibi sayisiz degerler toplamiyla cogulcul IRADENiN ortak yasamayi gelistirip büyütmeye dair bütün ilkelerini tutarliliklarini hassasiyetini ve titizligini ORTAK MENFAATCiLiGiN sahsi cikarciligina ören veran ederek kisi keyfiyetini hayatin her yerine hükümran kilan bütün yagma yikim talan bölme parcalama YENI OSMANLICILIGI ve ILIMLI ISLAMCILIGIYDI. Toplumun binyillarca kazamin birikim deger ve ülkenin DEMOGRAFiK YAPISINI BOP ESBASKANLIGiNA DEVSIRiLMIS GÜCLER olarak mayinlamaya dönük buyrulan bölme ve parcalama siparisine MÜLTECI isgalciligi ayni dalga dümenin yüklenip bindirilmis yikici sarsici frekanslariydi.

 PEKAKA , HiZBUL , FETHULMETAL ve tüm diger karanligi gericiligi yoklugu sefaleti hukuksuzlugu yozlasmayi cürümeyi teslimiyeti kayitsizligi kullugu köleligi örütleyen BOP tetikcileri,tarikatlar, mafyalar, holdingler, borsalar, bankalar, Tüsiadlar veya Müsiadlar, cikar payi jspetinde bu batakliga sürükleyip götüren BOP sürekliliginde yazilmis piyeslerin etkin rolünü üstlendi.

 Simsek`leri cakarak el kapisinda para pul toplama gayretindeyken kendilerinin evvelisinin kusursuz benzeri IFLAS EKONOMiK  mühürdar, yokluk adaletsizlik gericilik karanlik kokusma cürümelerini ve iniiim inim toplumsal mezarlasmalari bir tarafa birakarak PEKAKA öteden beri hic degismeyen Kürt Meselesi gargarasindan her türlü kusuntu taleplerini yerine getirmekle görevllendirildigini BORC PARA ARAYISI merkezlerinden `Ortaya Karisik Yeni Ayayasa Uydurun ` ürünü olarak Bop Özel ÖZER kuryeciligi Randevu Talebiyle resmen ilan edilirken; ani kalemde her hakka hükümran Esbaskanligi ebediyyen bütün gelmis gecmisiyle kabulün mesrutiyeti ayan beyan edildi.

Bop ESBASKANLIGI sirasi geldikce eskiyeni yenisiyle degistirdigi ÖZGÜR ÖZEL RANDEVUSUNDAN büyük memnuniyyet duydu böylece. Aradaki bosluklara Mehepe tarz ve türevli Milliyetcilik Hizbul Hüdaparliginin dayanak destek ve hiza dizimine ortak ittifak ve KAYNAK edildi.

Bak simdi baaak baaak…! Ne asrin adamiydi siyaset ne sakli gizliydi  kayit disi geri planli fon furya  inkar ve ihanet. Yüzyilin vucuduna pisipisine damga vuran birsey vardiysa insanlarin zavalli ezik yoksul saf umut ve beklentisini her firsatta en acimasiz vicdansiz ve ahlaksizlikla mezarlastiran Bop teskilati künye ve bünyesiyle beraber calisip isleyen bütün haydut haramiler gibi, DENIZ FENERI ve nicesiydi..

Durumu saniyesi saniyesine izleyip takip eden Fethulmetal ve üm diger  Bop Isbirlikciler temsilcisi Pekaka, Mayis`in ikibin yirmidördü miladiyla Dem profili kalip ve kilifinda Kurye Özel`den mevcut durum vaziyete ziplayip sicili ve  basi bozuk kontrolü eline gecirdi.

 

Seyfi Karaca………Mayis / 24

( Mayısın Ikıbın Yırmidördü Miladıyla Bop Paragraf başlıklı yazı Yeldegirmeni tarafından 5/4/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.