Makale / Toplumsal Makaleler

Eklenme Tarihi : 9.05.2024
Okunma Sayısı : 73
Yorum Sayısı : 0
Mayısın Ikıbın Yirmidördü Miladıyla Bop Paragraf 3

Bak simdi , bak git gör bak ki…! Multi milyarderlerin adedini usulünü kanununu ve sayisi günden güne artirilarken, ülkenin borc dilenenler kapisinda puan artirip rica minnetlik kertiklenmeye yer alti yer üstü son kalan cevherleriyle beraber, ülke topragini bölen parcalayan taahütle toplumun tümünü haciz ve diyet teminati verdigi.

Bak simdi bak baaak..!

Sayin Genel Baskaninin ayrismaz bitisigi, taklitcisi, takipcisi canta tasiyicisi ve iskarpin boyacisiydi Siyaseten Bop figüranli Özgür Özel Ddegil mi…?

 Bop saray villaligin referandumlari ve rejim degisikliklerini bin bir hileyle muhalifinin onayindan gecirterek, kurgulanmis projelerdeki  BOP IMPARATORLUGUNU mülteci isgallerinin DERUNI KUVVETLERIYLE saglam zemine oturtup, kesin, köklü ve degismez hükümranlik bagirtisindaki ` itibardan israf masraf esirgenmez ` dönüm dolasiminda ne düzeldi dogrulasti veya YUMUSADI ki de….!!!! Her günü ve yeri korkunc bir iflas isgalciligi batakligina sürüklenen istikrarsiz itibarsiz egitimsiz korunansiz barinaksiz evsiz gidasiz  trafiksiz ilimsiz sanatsiz edepsiz güvensiz gecimsiz sorumsuz hukuksuz adaletsiz sorgulamasiz üretimsiz paylasimsiz saygisiz sevgisiz inancsiz bilincsiz kültürsüz toplumsuz kimliksiz  ve EDEBIYATSIZ`ligin cinnet -cinayet sarmallarinda siddetli kin nefret öfke bozgun yagma yikim mafyalasmalarina kök salip herseyi kendi kaderine terketmenin AGIR FATURALI ölüm pahasiyla ödesmeler keyfiyetine herkesi bogdurup bunaltirken..

 Bop seyir defteri gündeminde ne degisti de, ATATÜRK`e sayip sövenlerle kucaklasip öpüserekten YUMUSAKLASMAYA tav talip oldu özel yazilimin yedegine kayitlilikta horlayip firlayiveren ÖZGÜR ÖZEL…

Hic…! Hic …! Hiiiiic..!

Harac mezat borc batakligi gelenekselinde BORCU BORCLA derinleserek kivirip cevirmenin pekaka ve fethulmetal beklentilerini karsilamakla profiline uygunlarinin secildigi ve  ANAYASAL düzenekli firildaginda siyasal manevralar ataklanan buyrulmus yumusama hamleleriyle..

Görevlendirilmis faili belli fillere fink atip fir dönerek, tahvilli tayinli ve tahsilli AFERIN övgülerinin ISRAiL -FiLISTIN savasindan kopup gelecek olanlarina ayrilmis Türkiye topraklarini Pazar etmekten baska ne ola ki..! Ne emeklilik ne pahalilik ne soyup sömürenlerin yerli isbirlikcileri bavuluyla yurt disina tkacirilan Dörtyüzmilyar Dolar hadisesi vakasi davasi dilekcesi…? ? ? Hic Hic Hiiiic.

 Baslamadan biten hikayesiyle ÖZGÜR ÖZEL,  mevcut durumun cerrahindan ameliyatlanarak Yurop sosyal demokratlarinin HELMUT SCHRÖDER proto  tiplisinden rol modellendirildigi, kapitalistlere taahütlü hizmetle - Müntefferring, Vogel, Scharping gibi  ve sayisiz birbirinin benzerleri serisinde eskidikce YENI IMAJ modasindan Yesil fosilleri ve Hitlerci DAZLAKLARI bünyesinde barindiran muhafazakarlarin ekip takimlariyla hic bir farkliligi olmayan-  bosluga kilitlenip kapatilan örnegine misal `benim kardesim de issiz, ne var bunda ` neticesiyle BOP ESBASKANLIGINI mesrütiyetini sagladi,  müdafa etti , niye yumusaklastiginin gizi saklisini milli irade baglamina örttü ve iktidar olmaya yönelik hic bir birikimi akli fikri ilmi gercekligi samimiyeti sorumlulugu olmadiginin seklini semalini resmen gömülüp saplandigi cukurdan duyurup örtbas etti . Schröder de Almanya`yi soyan sömüren ilah-patronlara ON ALTI özel iktisat ve sosyal bilimler  profosörleriyle profosyonel tetikcilik etsinler diye kayitsiz sartsiz kölelik anlasmalarinin AGENDA basligiyla ünlenen kanun kitabini yazdirirken, jilet gibi giydirilerek multi-medyanin aferinledigi modellere mankenlendirilmis ve hemen ardindan hayat pahaliligi altinda ezilen ücret artisi sonsuza kadar sabit sefilligi soyan sömüren kapitalit ilahlar hesabina yontup düzenleyen matbuatta issizlere yoksullara sürünenlere evsizlere barksizlara ..kisacasi yiginlarin milli iradesini ve beklentisini sifira silen  saf ve kayit sdisi birakma kefereligine, `ne var yani, benim kardesim de issiz evsiz yoksul muhtac `…damgasina poz kesip kiralik siyasetin asagilik düzeine istismar artisligi yapmisti.

Anladiniz caktiniz mi mevcut ordan buraya mevcut güncellenmeyle bop yaziliminda  kol cevrim icat profil kuryeleri arasindaki YUMUSAMA maksatli kasitli ÖZEL durumu…!

Sobe ey  varlik dirlik devleti huzur ve kamili erdem…! Gözün aydin olsun ey karanligin icinde yarin cirasidir diye ölerek dogdugun yalanci mumlara eriyip tükenen zamana, insana, topluma sobe…!

 

Seyfi Karaca………Mayis / 24


( Mayısın Ikıbın Yirmidördü Miladıyla Bop Paragraf 3 başlıklı yazı Yeldegirmeni tarafından 9.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.