26 şehit ve 22 yaralı haberiyle yıkıldık bugün. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir ilimizde PKK’lı teröristler aynı saatte sekiz ayrı askeri noktaya saldırıp 26 askerimizi şehit etti.

 

Bunu kabullenmek mümkün değildir. Artık kınama ve hamasi sözlerle olayı geçiştirme dönemi bitmelidir. Artık “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” naraları atmanın da zamanı değildir. Bir terör örgütü sekiz ayrı askeri noktamı aynı anda basıp 26 askerimi şehit ediyorsa çok ciddi bir zafiyet içindeyiz demektir ve bunun için derhal ama derhal bir şeyler yapılmalıdır.

 

Daha dün, İsrail BİR esir askeri için 1027 Filistinli esiri serbest bırakacağını söyledi ve ilk etapta 480 civarında esiri serbest bıraktı.

 

Bugün, beğenmediğimiz, adam yerine koymadığımız İsrail bir askeri için 1027 kişiyi serbest bırakıyorsa ben, 26 şehit ve 22 yaralı askerimiz için ne yapıyoruz sorusunun cevabını çok merak ediyorum.

 

Şimdi uçaklar kalkar, boş dağları bombalar bombalar döner. Sonra açıklama yapılır: “15 terörist öldürüldü.”

 

Bu mudur? 48 askerimin karşılığı bu mudur?

 

Teröristi Kuzey Irak’ta arama, Kuzey Irak dağlarını dövme saçmalığını bırakın artık. İçeriye bakın. İçeriden canımızı yakan hainleri görün ve 48 askerin karşılığı için o beğenmediğiniz İsrail’i örnek alın!

 

Ben, şehit ve yaralı 48 askerim için binlerle ifade edilen kelle istiyorum!

 

Milyon dolarlık savaş uçaklarını kaldırıp, her bir sortisi milyon dolar olan operasyondan sonra beş on terörist öldü komedisini duymak istemiyorum artık.

 

 

 

 

( 48 Asker başlıklı yazı M. Kuvancı tarafından 19.10.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.