1 Şair – Yazar Durdu Şahin’e Plaket

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’dan

ŞAİR – YAZAR DURDU ŞAHİN’E PLAKET

 

Sanat hayatının 35. yılını kutlayan Alaca Birlik Gazetesi’nin sanat, Seviye Dergisi’nin genel yayın yönetmeni, eğitimci, şair - yazar Durdu Şahin’e bir ödül de Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından verildi..
 
Yıllardır okuyan, şiirler yazan, şiir kitapları hazırlayan, dergiler yayınlayan, onlarca gazete ve dergiye daha güzel ve kaliteli yayınlanması noktasında katkıda bulunan, şiir ve sanat konulu etkinlikler ve toplantılar düzenleyen Durdu Şahin, Çorum Belediye Başkanlığı tarafından bir kültür hizmeti olarak yayınlanan ŞİİR GİBİ şiirler isimli kitabından sonra Osmancık belediyesince de bir plaketle ödüllendirilmesini son derece manalı bulduğunu söyledi.
 
“Kültürün, sanatın, şiirin teşvik gördükçe gelişeceğini söyleyen Durdu Şahin, kültüre, sanata, şiire duyarlı yöneticilerimiz bizim için en büyük kazançtır. Şiir de sanat da iltifat gördüğü yerde gelişir. İltifat ve ilgi görmeyen yerde şiir de sanat da yeşermez” diyerek yerel yöneticilerimizin şiire, sanata, şaire, sanatkâra ilgisinden memnuniyetini dillendirdi.
 

Şair –Yazar Durdu Şahin, 35.sanat yılı vesilesiyle kendisini bir plaketle ödüllendiren Osmancık Belediye Başkanı Sayın Bekir Yazıcı Bey’e kültür, sanat ve şiire duyarlılığından, şair ve sanatçılara yakınlığından dolayı özellikle teşekkürlerini iletti.

 

 

( Şair – Yazar Durdu Şahin’e Plaket başlıklı yazı Durdu ŞAHİN tarafından 12.06.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.