1 Recep Çağlar Vefat Eyledi
Aslen adana Feke Ormancık Köyü doğumlu olan, eğitimci şair- yazar, sitemizin üyelerinden saygıdeğer Recep Çağlar üstat vefat eylemiştir.

Başta sitemiz olmak üzere birçok sitede şiirleri yayınlanan, hece şiirinin üstatlarından iyi dost, güzel insan saygıdeğer Recep Çağlar üstadın ölümü sanat ve edebiyat çevrelerinde büyük bir üzüntü meydana getirdi.

Onlarca dostu, yüzlerce şiiri ve öğrencisi olan Recep Çağlar üstadın hece vezniyle yazdığı şiirler şiirseverler tarafından sevilerek, beğenilerek okunuyordu.

Şiirleriyle bizleri besleyen, gönülden söyleyişleriyle hepimizi etkileyen ustaya Allah’tan rahmet diliyor, mekânının cennet olması dileği ile tüm sevenlerine, şair dostlarına başınız sağ olsun diyoruz.

Durdu ŞAHİN

( Recep Çağlar Vefat Eyledi başlıklı yazı Durdu ŞAHİN tarafından 23.05.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.