1 Aşk Neredeysen Çık Dışarı
Sakız isteyen var mı? Falım, nazar, şıpsevdi, tipitip..... v.s.  buyrun buyrun çekinmeyin lütfen, hangisini istiyorsunuz derhal alıp geleyim bakkaldan.. Nerede bir konu açılsa ve kime sorsanız aşkı, elbet vardır söyleyecek bir çift sözü. Kimisi gerçekten yaşamıştır, adı gibi emindir ne olduğunu.. Kimisi ise, yaşamadıklarına ya da yaşayamadıklarına yüklemiştir aşkın tanımını.. 


 Peki sana göre nedir diyecek olursanız şayet,  aşık olmadığımı daha doğrusu olamadığımı, bana olan var mıdır, olmuş mudur bunu da bilmediğimi yazmak isterim evvelinde. 


Çok mu mantık insanıyım da duygularımı bastırırım..  Beni engelleyen nedir .. Neden yan yana çiftler gördüğümde hayranlıkla bakakalmam ve gıpta edemem.. Lay lay lom muyum ki, saçma bulurum bu durumu... Hayır.. 


Taştan bir duvar örülü sanırım kalbim... Deprem gerekli şöyle şiddetlice vuran.. Yarıklar açsın demiyorum elbet, kırmasın  da.. Hissedeyim istiyorum işte sol yanımda bir şeylerin kıpırtısını ve  varlığını... Sadece kan pompalamasın vücuduma, biraz da adrenalin salgılansın istiyorum.. Atraksiyon belki heyecanlı bir şeyler.. Bazen korku filmi olsun bana, musallat serisi.. Bazen komedi, bazen trajedi derken hayatım roman olsun istiyorum onunla birlikte. Her okuyan, kendini bulmasın bizde.. Farklı alemlere dalsın, çıkmaya çalıştıkça batsın ve güneş sadece benim için doğsun istiyorum.. Çok mu...  


Sadistçe sevmek de değil benimkisi.. Bir tutam bal çalarız elbet ağzına da tatlansın mahiyetinde, lakin bal tutan parmağını yalar mı emin olamadığımdandır acı  çektirmek sanki.. Acı çekiyorsan, yaşadığın aşktır ancak derler ve eklerler.. İlahi aşkın boyutunda olgunluğa erişmek için aşk acısını tatman gerek derler bir de.. 


Sanki, mutlu olunca şiir yazılmıyor, sevgiliye nağme dökülmüyor, seranat yapılmıyormuş gibi ille de öne sürerler acıyı! Midem çok hassas bu konularda ve onu göremediğimde dahi bir tuhaflık hissediyorsa, gördüğünde ne oluru tahmin edemezken bir de göremediğinde nice olur hali diye düşünen yok tabii.  


Ben od/unum derim ve yinelerim..  Yanmaya hazır kuru bir odun.. Devam ederim sonrasında... Ab-ı hayatımı bekliyorum yaşantıma huzur katacak.. Beni tekrardan diriltecek,  kök salacağım toprağa, dallarımdan filizler çıkacak ve yapraklar, sonra  çiçek açacağım  her mevsim ve meyvelerim olacak.. Gözleri ela..  

Yanacaksam da şayet Gün/eş-in beni ısıttığı kadar.. 

Aşk tesadüfleri severmiş bir de.. Tesadüflere inanmadığım içindir ki filmin sadece adını biliyorum, hiç izlemedim.. Nedense merak uyandırmadı .. Kadere inanıyorum sadece bu anlamda, nasip kelimesi bir de.. Karşıma  çok kişi çıkmış olabilir, normal de karşılanabilir bu durum kimileri tarafından anormal de size kalmış.. O çok kişilerin hiçbirinin değeri yoksa gözümde, sadece varlık olurlar kalabalıklar içinde ben yalnız..  


Aramadım da kimseyi, biliyordum çünkü karşıma çıkacağını... Elimle koymuş gibi olmasa da  çıkacaktı eninde sonunda dışarı.. Şurada kuytularda saklanmıştır belki beni izliyordur gizli gizli ve de biraz da şüpheci tavrıyla.. Sus.. Sessiz sedasız gel geleceksen de duymasınlar sesini ... Sonra koparırlar korkusu var biraz da .. Hem biz mesafeleri yok saymışız dersin bilirim,  ama korkarım da yine içten içe sana olan sevdamdan.. 


Bir yudum aşk dilenmiyorum kimseden Allah rızası için.. Sadakasına ihtiyacı yok hem yüreğimin kimselerin.. Olmayanlara versin Rabbim derim bir de bunların üzerine. 
Seviyorum, sevildiğimi de  hissediyorum, lakin ben beklentisizce seviyorum.. Sırnaşıklıktan uzak
.. 
Şimdi sıra aşkta. 

Neredeyse dışarı çıksın... 

Ben bekliyorum onu terasta, elimde iki kahve fincanı fal bakacağım daha.. Bakalım üç vakte kadar yol var mı önümüzde huzur-mutluluk- sonsuz 
*
*
*
Sevinçli 


Not : Hayal dünyası böyle bir şey olsa gerek :)
( Aşk Neredeysen Çık Dışarı başlıklı yazı Sevinç A. K. tarafından 16.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.