Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Bu vatan yorgundur, yokluğunla bir kapı açılır, bin kapı kapanır limanlar tenha, fenerler sönük söyle Paşam, daha kaç yaz, kaç güz, bekleyeceğiz seni Mücadeleci ruhumuz ötesinde Atatürk'ten miras ve asla sönmeyecek bir aşk yine cumhuriyetin doğuşu ile küllerinden doğan bir millet ve payidar kalacak yine cumhuriyet ve tek yürek olmaktan öte de yol yok iken. Yürek sesinizi kutluyorum hocam. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Saygılarımla.
Ondokuz Mayıstan cumhuriyete uzanan o güzelim yol o ışıklı yol bizi de aydınlatıyor onun gözlerinin ışığı. Dolu dolu bir şiir kutlarım içtenlikle Nuri Bey...
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
Hoş geldin yeni yaşım demişsin Söyle, gamzelerinde gizlediğin o binlerce çocukluk anılarını nerede bıraktın. Sen daha bitmedin ki gönlü güvercinli şair Hadi yastıklara gömülü o çocuksu başını ara, uçuk mavi bir yalnızlığın ortasında ah bir gülsen çözülecek o oynadığın sokakların düğümleri. Doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sonu gelmez kahkahalarla.
Güne bakıp yarından umut kesmek olmaz. Tebrik ederim.
hayat bizi neyin beklediğini bilmediğimiz bir yolculuk... kimi zaman umutla dolu sırtımızdaki heybemiz. gözlerimiz ışıl ışıl yol alıyoruz.kimi zaman ağırlığından yorulduğumuz karamsar duygularımız yükümüz...yeni yaşınızı güle güle harcayınız...kutlarım,saygımla
şiir nefes alışına yaslanmaktır hayatın... yağmurlarında ıslanıp, güneşinde kurumaktır...kutlarım,saygımla
umudu kokladım: en çok ihtiyaç duyduğum. yürek sesiniz içtendi yine. kutluyorum. selam ve saygılarımla.
Kim deli kim akıllı sonra da çıkar abi kutlarım yine çok güzeldi...
Mutlu, huzurlu, sağlıklı, uzun, başarılı bir ömür diliyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizi tanımışız Adem Hocam. Daima güzellikler bulsun sizi ve bahtınız, yolunuz açık olsun. Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım. Allah sevdiklerinizi bol eylesin ve de yokluklarını yaşatmasın. Gönlünüzün muradından mahrum bırakmasın. Nice yıllara. Sevgi, selam ve saygılarımla.
Sevgili Adem. Sağlık, Huzur, Mutluluk dolu daha nice yıllara ulaşmanı Yüce Mevlamdan dilerim. Doğum günleri hüzün günleri olmamalı bence. O bakımdan böyle hüzünlü bir şiir beklemiyordum senden. Ama öte taraftan hayatın gerçekleri tek tek dökülmüş mısralara. Herşeye rağmen yüzünden tebessümleri eksik etme sakın. Doğum günün kutlu olsun yiğit komutanım. Sevgili Dostum, Can Yoldaşım. Allah seni bu vatana ve evlatlarına bağışlasın. Selam ve sevgilerimle
Değerli kaleminize duyarlı yüreğinize sağlık şairem.Yürekten kutlarım.Selam ve sayğılarımla
HAKLISIN HOCAM CANIMIZI ÖYLE YAKIYOR Kİ KUTLUYORUM ANLAM DOLUYDU ŞİİR YÜREĞİN DERT GÖRMESİN SEVGİLERİMLE HER DAİM
Ne kadar güzel bir birlik ve beraberlik tablosu. Ne kadar güzel bir şiir. Tebrikler arkadaşım. Selam ve sevgilerimle.
Sevmeyenin kaplte işi ne? Güzeldi yine. Tebrikler. SEVGİ VE SELAMLAR.
İşte bu kadar.... Ne istersen o senin.Var mı cumhuriyet gibisi. Çok güzeldi. Kutlarım. Sevgi ve selamlar.
Şiirlerini okuyunca söyleyecek söz bulamıyorum. O kadar güzeller ki. Var olsun yüreğin ve kalemin. Kutlarım SEVGİLERİMLE HER DAİM.
BAZEN SÖZER İNSANIN DİLİNİN UCUNA GELİR AMA BASİRETİ BAĞLANIR DİYEMEZ. BU ŞİİRDE DE ÖYLE OLMUŞTUR SANIRIM. SEVEN SEVDİĞİNİ DEMELİ. ÇOK GÜZELDİ YİNE. KUTLARIM. SEVGİ VE SELAMLAR. (Ampül AKP yi balık da M.Akşeneri çağrıştırdı nedense :))
Alıştık bu güzel şiirlere :) Kutlarım kardeşim Selam ve sevgilerimle
Yine yoğun duygularla yazılmış çok güzel bir şiir Kutlarım değerli hocamı, değerli kardeşimi Selam ve saygılarımla