Sensizlik omuzlarıma binmiş bir yük gibi Sevgili. Taşıyamaz, çekemez oldum artık.

 Ne bitmez çileymiş bu böyle Allah'ım! Hayır bıkmadım, şikayetçi bile değilim seni beklemekten inan. Döneceksen eğer ki umutlar tükeniyor yavaş yavaş. Sanki beni bekliyormuş acılar ve çileler. Gitmek istiyorum. Sensizlik de ki 'Sen' cümlesi bile alıkoyar beni gitmekten. Yine de haksızlık edemem sana Sevgili! Kalbinde aşkın açık olsun. Açık olsun ki anlayasın herkesin 'Ben' gibi sevmediğini. Anla ki bitsin bu çile.

Ah Sevgili! Yine 'Ah' diyorum ben. Reva mıydı bunlar bana? Akrep yelkovanı kovalıyor yine. gece oldu, etraf sessizliğe boğuldu. Kalbim ise fısıltılar içinde seni bulmaya, sana koşmaya çalışıyor. Gidemiyorum senden. Gücüm kalmadı buna. Son nefeslerime yaklaşıyorum an ve an. son nefeslerim de bile kalbim çırpınışlar içersin de 'sen' diye sayıklıyor. Olur da duyar geri dönersin diye.

 ' Kim bilir neredesiniz,

   Geçen dakikalarım

   Kim bilir neredesiniz.'

                                                            Necip Fazıl KISAKÜREK

 

 Saatler ilerliyor, dakikalar geçiyor. Ama sen bir türlü gelmek nedir bilmiyorsun. Nerede geçiyor hayatım? Bilmiyorum Sevgili! Kalbimin 'Senli' dünyasına dalıp gitmişim ben. Geçen dakikalarım nerede? Zaman duruyor. Oysa ki ne de güzeldi senle dolu dolu yaşamak. Rüyalara dalıyorum yavaş yavaş. Ağır bir uyku çöküyor üstüme. Zaman durmaya yaklaşıyor an ve an. Sensizlik dünyam da bir kez daha yok oluveriyorum.

                                                                            

                                                                                                        Zeynep KORKMAZ   

( Kalbinde Aşkın Açık Olsun başlıklı yazı zeynep krkmz tarafından 4.06.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu