Aradığınız kişiye bir süre ulaşılamadıysa gündemden haberiniz yok demektir. Sahip olduğum varlıklar listesini düzenleyip, en kıymetlim ayarlarımı değiştiriyordum. Yüreğime değerli programlar yükleyip, karşılıksız sevgi versiyonlarımı yükselttim. Yakın zamanda yeni bir "taze gülüş bahçesi" edinerek zennginliğimi arttırdım. Kişisel hesabımda biriken umut tasarrufumu sonsuz vadelere aktarıyorum.

Neşe yolculuğuna meyilli gemilerimin rotasını çevirdim başka bir yöne. Bambaşka mutlulukları tadıyorum Gözümde git gide büyüyen dünyaya daha özenli davranmam gerektiğini farkediyorum. Ne de olsa eşsiz pırlanta emanet edildi elerime...

"Ne şaçmalıyor bu kadın" dediğinizi duyar gibiyim.. Teyze oldum yahu...

Lütfen küçümsemeyin; geleceğin büyük adamlarından birinin en yakınıyım. Minik ellerin ihyiyacı doğrultusunda evrenin yükünü sırtladım göğsüm üstüne . Kolay mı? 2800 gramın güveni kollarıma teslim.

Sevinçlerin en kocamanı taşıyor yüreğimden, paylaşmassam çatlayacağım sanki.

Küçük alim adam, teyzesinin en kıymetlisi hoşgeldin hayatımıza.

Bahtın açık olsun en değerlim.


( Küçük Alim Adam başlıklı yazı NazlıKaragöz tarafından 5.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.