Herkes "Üç Büyükler"der sonra da kızar neden üç büyükler var diye bu onların değil sizin suçunuz siz de takımınıza sahip çıkın sizin takımınız da büyük olsun. Örneğin İstanbul'da 3 tane büyük takım var da Ankara'da niye yok çünkü Ankara'lı takımlarına sahip çıkmıyor, sahip çıksanız 3 büyük değil 6 büyük olur, bu Ankara'lının suçu daha doğru dürüst stadınız bile yok, bak İstanbul'a herkes stad peşinde sen takımını desteklemezsen maçına gitmezsen bu nasıl olacak 19 Mayıs Stadı çöküyor deniliyor bütün bunların sorumlusu Ankara'lı başkası değil sen elinden geleni yap ondan sonra iste... İstemeden büyük olunmaz, Fenerbahçe stadına giden taraftarın cebinden 45 milyon civarında para çıkıyor peki Ankaragücü taraftarı ne yapıyor en fazla 10 milyon veriyor onu da vermeden girme yolları arıyor, ondan sonra da takımı yuhlar eleştiri yapar.

Sen elinden geleni yap takıma desteğini ver, hesap sorması kolay olur. Sen bunları yaparsan zaten yönetici de takımı büyük yapma konusunda desteğe cevapsız kalmaz, stadın güzelleşir takım başarılı olur o zaman büyük takım olma yolunda başarılı işler yapmış olursun.
( İstemek Yapmak Demektir başlıklı yazı Mehmet Ali tarafından 25.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu