İşte En Çok Satanlar Ya da Yalanlar İlk 15

 Acı Gerçeklere Karşı Tatlı Yalanlar | FacebookAcı Gerçeklere Karşı Tatlı Yalanlar | Facebook

1-İzin vermeyiz!

2-Biz izin versek yandaşlarımız izin vermez!

3-Yalanım varsa!

4-Yalan dolanla yol alanlar, ben mi, benim yalanım yok yalan çarpsın ki!

5-Biz gelirsek daha iyisini yapacağız yapamasak ta elimizden geleni yapacağız( en iyisine ne oldu)bakacağız!

6-Vatandaşı enflasyonla ezenlere izin vermeyeceğiz(Sizde zam yapıyorsunuz)Biz mecburuz(madem bir yolu var siz yapmayın farkınızı ortaya çıkarın)Şey yani bakacağız!

7-Yedi düvelle yan yana olacağız kimseyi ezdirtmeyeceğiz(bizler Çanakkale de yedi düvelle savaştık, şimdi neden yan yana olacağız) Güç kazanmak adına (gücümüz zaten var) fazlası göz çıkarmaz!

8-Akan suyun sesini değiştireceğiz, bülbül sesine son vererek gece ve sabahın seherinde ötmesinler akan su akarken sesiyle huzur vermesin diye akan su sesini değiştireceğiz.

9-Özgürlüğün keşfini yeniden yapmak yerine batıdan almaya devam edeceğiz.

10- Sahte benlik illüzyonlarına son vererek en son illüzyon, Man dereke ile irtibata geçerek, sahtesini bularak ortaya çıkaracağız(illüzyonlukta sahtecilik değil mi?) Hayır efendim o yanılsama, duyu yanılsaması bu farklıdır.

11-Gelişimiz sürekli değişim gösterebilir, kimi düzeltim ve bütünlemelerden kaçmayarak okunan bir kitaptaki sayfadaki yazılar gibi okunur olacağız (kitap mı bastıracaksınız)Hayır. Öyle ise ne alaka? Alaka bizim işimiz.

12-Algılamak işimiz olacak mesela algılama sırasında başvurulan değişimler çeşitli olabilir değişkenlik gösterebilir, örneğin yolun kenarında atılmış olan bir poşetin, uzaktan bir hayvana benzetilmesi gibi yargılar oluşabilir biz bunu aşmaya çalışacağız (Pardon siz şimdi bunu yapmıyor musunuz?)Ne alakası var, bak yine alaka aklıma geldi.

13-Ortada olmasıyla yetersizliği nedeniyle neden yetersiz olduğu hakkında bazı bilgilerin hangi kaynaktan yetersiz alındığı için belirsiz kaldığını meydana çıkararak, bu yetersizliği yeterli hale getireceğiz.

14-İçten değil dıştan müdahalelerle bilinçdışı saydığımız etkileşimlerinden uzak duracağız, yani yaşamını ve ilişkilerini olumsuz etkileyen ne kadar etkileşime uymayan bizim olmayan ne varsa müdahale ederek saf dışı edeceğiz(Sizde dış müdahalelerin etkisinde kalarak) İşte biz bunu yok edeceğiz bize inanın.

15-  İnsanlar arası ilişkilerin en küçük ayrıntılarının üzerinde duracağız (emin misiniz?)Evet.

Mehmet Aluç

 


( İşte En Çok Satanlar Ya Da Yalanlar İlk 15 başlıklı yazı kul mehmet tarafından 8.04.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.