1 İmamın Sitemi
Öğretmenleri,polisleri,doktorları ve imamları  milletimiz çok sever, ülkenin neresinde olursa olsun hep hürmet gösterirler ancak öğretmenler ile imamların durumu biraz farklıdır;ilk atanma yerleri genelikle kırsal yerler olur ve oranın halkı,evlerinin taşınmasına,boyanmasına,odun-kömür ihtiyaçlarına kadar hep yardım ederler,sahiplenirler,kollarlar.

Köy meydanlarında toplanarak el alemin dedikodusunu yapıp nifak yayan,çeşmeden su taşıyan kadınlara laf atan,tarlasından kaldırdığı mahsulün zekatını vermeyip övündükçe övünen,birbirlerine küfreden,eğlence  sanarak sağa sola ateş edip tehlike yaratanlara imamın bir sitemi vardı:

-Kızlarınızı evlendirirken işi gücü var mı,arabası var mı,evi var mı,diye soruyorsunuz  da,imanı sağlam mı,namaz kılar mı,oruç tutar mı, kul hakkı ver mi,diye neden sormuyorsunuz?Evlilik sadece bu dünya için değildir.Hanımlarınız  seslense  koşa koşa gidiyorsunuz,Allah,günde beş kez çağırıyor kılınızı kıpırdatmıyorsunuz.
( İmamın Sitemi başlıklı yazı berberce tarafından 18.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.