Merhaba K,
Bu mektubu yazıyorum çünkü içimde anlam veremediğim bir duygu var. Seni ilk gördüğüm andan beri hayatımda sana bir daha rastlayacağıma emindim. Hâlâ öyle. Belki beraber yaşlanacağız belki de sadece bir kere daha bir anlığına yan yana olacağız. Falcıya gittik geçen gün kızlarla. Sen de vardın falımda. Senin hakkında hep iyi konuştu merak etme. Sadece biraz çocukça düşünüyormuşsun hâlâ. Bizi gelecekte mutlu ve beraber gördü. O şekilde tanışmamıza rağmen mi diyemedim tabii.
K, umarım tanışacak fırsatımız olur. Seni öğrenmek istiyorum. Neleri seversin, nelerden korkarsın, ne seni ağlatır... Aramızda bir çekim hissettin mi sen de? Yoksa sadece ben mi hissettim sana çekildiğimi? Burcun ne K? Ben en çok sıradan olmaktan korkuyorum K. Ama en özendiğim hayat da onlarda. Yaşamak en çok da bu yönüyle zor geliyor bana. Hayat akıyor ve tek beden tek yaşantıyla hayata yetişmek olanaksız geliyor bazen. Yetemiyor gibiyim.
 Bir daha ne zaman göreceğim seni? Göreceğim ama. Hem falcı da dedi. Buluşacağız değil mi K? Beni tanısan sever misin acaba. Beni tanıyıp da seven oldu mu hiç acaba. Sen sevebilir misin? En aptal düşüncelerime katlanabilir misin? Stresliyken herkese nefret saçarım mesela. Ya ağzımı açmam ya da hiç susmadan söylenirim. K. Ahmed Arif seviyor musun gerçekten? En çok hangi şiirini seviyorsun?
K, ben mesaj işini hiç beceremiyorum. Çok gevezeyimdir aslında ama hani mesajlaşırken susup göz göze gelemiyorsun ya işte öyle olunca ben konuşamıyorum da. Ben mektup yazayım sana. Zamanın var mektupta düşünmek için, gözünü kapatıp gözlerini düşünebilmek için.
K, ben gelince şehrine buluşacak mıyız? Hem konuşuruz da. Hatta tanışırız. Hem tanısan belki seversin beni. Burcunu bilseydim keşke. Falcı senin hakkında iyi yürekli ve eğlenceli dedi. K, o gün o kızla yattın mı? Ben gittikten sonra ne yaptınız? Neyse. O kelle ev arkadaşı mısınız? Öyle hissettim. Bir de şey hissettim. Sanki doğum günün 4 Nisan. Koç olur o zaman burcun. Ne ki acaba burcun? Burcuna sıçayım K. Falcı senin bir adım atacağını, benim kendimi tutmamı söyledi. Atmadığın adımlara sıçayım K. Seni tanımama izin vermediğin zamana sıçayım K. O kıza, o kele sıçayım. Başka bir şekilde mi tanışsaydık ki acaba? O zaman nasıl olurdu şu anımız? Ya da başka bir zamanda. Aramızda bu kadar mesafenin olmadığı bir zamanda. Yan yana olsaydık keşke şu an. Sarılabilseydim sana. Ama merak etme K. Falcı 3 vade dedi. Maksimum 3 aya yanındayım. 
 
( K başlıklı yazı sudde tarafından 7/3/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.