Elinizde ne işi varsa bırakın beş dakikalığına! Oturun  bir sandalyeye ya da uzansanız da olur,aklınızdan geçenleri bir köşeye bırakıp sadece ana odaklanın.Size bir ip ucu,anı yakalamak için ya  nefes  hareketlerinizi  sayın ya da nabzınızı. Göreceksiniz ki tüm organlarınız kusursuz bir şekilde görevlerini yaparak size  hizmet ediyor uykunuz da bile.Hangi birisine söz geçirebilirsiniz?Hangisini diğerinden üstün tutup dışlayabilirsiniz?
Sizin hiç üveyi organlarınız var mı,sevgide cimrilik yapasanız.

"Gözlerinizi kapatıp derin derin nefes alın ve  uçsuz bucaksız  yerleri hayal edin,böcekler ve kuşların dahi olmadığı,bana çekinmeden ve korkmadan hatıralarınızı anlatın!"demiyeceğim tabi ne yaşam koçuyum ne de hipnoz yapacak kadar tahsilim var.

Aklınızda bir kelime tutun!
Tuttuğunuz kelimenin zıttını bulun!
Bu iki kelimeyi cümlede kullanın şimdi!
Tersinden cümle kurun!

Benim şuydu,dost ile düşman.
Dostum ile düşmanımı bilirim.
Bilirim dostum ile düşmanımı.

Bunu neden yazdım,insanın istedikten sonra başaramayacağı iş yoktur ve zıtlıklar kendi doğru ile yanlışlarını içlerinde barındırırlar ve manalar manaları açar.

Can alıcı soru  şu:"Aklınızdan bir kelime tutun insanoğlunun kirletemediği." Fazla düşünmeye gerek yok;sevgi,aşk,güzellik,mutluluk,iman ve zenginlik kelimeleri hepimizin aklından geçmiştir.Hiç merak etmeyin insanoğlu önce bunları kirletti,katletti.
( Hipnoz başlıklı yazı berberce tarafından 16.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.