MEKTUPLAMI  DUMANLAMI  İNTERNETTENMİ  HABERLEŞELİM

 

Bir dosyada senin için teslim etsinler sevenlerine, sevmiyenlerine

Teknoloji  bu kadar ilerlememişti. İnsanlar mektupla haberleşirdi.Bayramlarda sevdiklerimize kart atardık.Bu hizmeti yerine getiren kişiler yani postacılar Görev yaptıkları bölgeyi karış, karış bilir yaşayanları tanırlardı.P.T.T. kuruluşu çalışanları ve yaptığı tüm organizasyonları ile çok başarılı idi.ptt yi yönetenler bir kampanya yaparlar. Her isteyen tanıdığı bir kişi’ye kendi  istediği tarihte teslim edilmek üzere mektup yazar ve ptt ye teslim eder.ptt kişi ile ilgili gerekli bilgileri  alarak ve kuruluşun belirlediği fiat kadar posta pulu karşılığı ülkemizin neresinde olursa olsun o kişiye mektubu ulaştırma sorumluluğunuda alıyordu.Alıcı olan kişi yaşamıyor ise mirasçısı olan kişiye teslim edilmesi için izin alınıyordu.Bu uygulamayı günümüzdeki teknolojiye göre yapmaya karar verdim.Hazırladığın mektubu dosya olarak yolluyorsun makul bir ücret karşılığı alıcısına ulaştıracağız.bir nevi kuryelik hizmeti dürüstlük güvenilirlik şart.şirketi kuruyoruz.borsaya kote oluyoruz.ortak olmak isteyenler.haber versin kazan,kazan, dürüst ol löseve bir miktar yardım eden sevaba girer biline.

Hasta olan çocukların iyileşme oranı çok yüksek diyor.Doktorlarımız.fitre,ve zekatlarınızı bu bayram Löseve bağışlayalım.Teklif var israr yok.

 

 

KİM TUTAR SENİ

Hatay hava alanının pistini Tartan pist olarak yapacağız.Uçaklar piste martı gibi konacak pist tamamen atık maddelerden yapılacak.Hem doğamıza hem halkımıza hizmet edeceğiz. Yaptırma garantisi alırsak.Anlaşma sağlarsak,sizide aramızda görmek istiyoruz.kuracağımız şirkete ortak olun fabrika için yurt içi ve dışından kredi arıyorum.bulursam başlıyorum.

Uçakların inmediği yada kalkmadığı zaman dans pisti olarak kullanılacak.Bilginize.

 

YAZ MEVSİMİ ÇOK İŞ YAPAR KÖPRÜMÜZ.

Çanakkale Köprüsünün ayaklarının duba olarak yapıldığını tespit ettim.Balıkadam kıyafetlerimi giydim köprünün üzerine çıktım çivileme atladım. Müteahhit köprünün ayaklarını duba olarak yapmış.İstediği zaman çekip götürecek anlaşmamız böyle dedi köprü sorumlusu. Eski Galata köprüsü gibi.

 

( Dosya Gönder Teslim Edelim.sevenlerinesevmiyenlerine başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 27.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.