AKCİĞERDE BAŞLADI-BEYİNLE DEVAM ETTİ –HENÜZ BİTMEDİ 3

 Keloğlan’a soruyoruz  Eros’a nasıl kıydın anlat sorunlu.      

Zeus’un emri ile masal kahramanı keloğlan cezalandırılabilir.

 

ZEUS,Uranüs ve Gaia’ yı olimpos dağının zirvesindeki mekanına davet eder.Uranüs davet’te aniden kriz geçirir,bütün vücudu taş kesmiş.gözlerini bir noktaya sabitlemiş.kafası sol tarafa yatık zor nefes alır vaziyette  kriz geçirmektedir.Zeus durumu görünce,oğlu Herkül’e Uranüs’ü hastaneye  götürmesini söyler.Uranüs’ü sırtlayan Herkül soluğu acil serviste alır.nöbetçi Doktor. Uranüs ile ilgili geçmişteki bilgileri Gaia ‘dan öğrenir.Sara krizi geçirdiğini anlar hafiflemesi için müdahalelerde bulunur.Fakat kriz belirsiz aralıklarla devam etmektedir..Sabah oluyor.mesainin  başlaması ile birlikte yapılan inceleme neticesinde,İlaçla krizin önleneceği,faydası olacak dozun ayarlaması ile kontrol aşamasına geçilebileceği Uranüs ve Gaia’ ya anlatırlar.Kolidordan Herkül’ü sesi duyulur.Mal bizim değil Zeus’un diye bağırır.

O sırada Pindaros gelir ve geçmiş olsun der, geçen gün söz verdiğim üzere şiir okuyarak sözümü tutayım der ve okur.

Şiir’in adı  VİRGÜL

Oku, baban gibi eşek olma.

Oku baban gibi ,eşek olma.

Ares ile Afroditin oğlu aşkın ve sevginin Tanrısı EROS  ünlü bir masal kahramanı olan KELOĞLAN tarafından işkenceyle öldürülmüştür.Mitolojik bir hikaye olarak ayrıca yazılacaktır.Geçmişten geleceğe herkese duyrulur.

 

( Keloğlana Soruyoruz Eros A Nasıl Kıydın Sorunlu başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 28.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.