1 Biz Hırsızlığa Alıştık Dedi.satir Ve Hemes

KRONOS DÖNEMİ 3

Biz hırsızlık yaptıysak alıştığımız için dedi Satir ve Hemes.

Avukat oldum bende evleneceğim.altın lazım dedi .Hemes.

 

SATİR Birkaç yıl sonra evlendi.hukuken çete olmuşlardı.çetenin reisi olan SATİR. Gözü dönmüşçesine gram altın altın yeni mağara bir tane daha bir daha diyor.Satir ve Hemes Birbirlerine halamın oğlu diye hitap ediyorlardı.Geçen zaman içinde avukat olan Hemes yenibir kurban bulması ve kolay altın sahibi olmalı ve evlenmeliydi.Çete tekrar toplandı. Halaları HERA’yı kurban seçerler.herşeyine bakımını üstlendik ayağına ortak olurlar. Tamamen tezgah olan bu durumu SENTOR birkaç kez fark etsede tezgahın bu derece kalleşçe olduğunu tahmin edemiyordu.İlerde aynı kalleşliği kendide bu ahlaksızlara aynı tuzağı kuracağı aklına bile gelmiyordu.

SENTOR bu olanlara hiçbir mana veremiyordu.SENTOR’un barbar olduğunu hepsi biliyorlardı.Onurlu bir savaşçı olduğuda biliniyordu.Ama ona kurdukları bu tezgahın açığa çıkmasını hiç hesap edemiyorlardı.Bu çete için  sonun başlangıcı yalancı İSKENDERİN İskendiriye  kütüphanesinden getirdiği  HOMEROS    imzalı kitabı okuması ile içinde bir şüphe oluştu İyi yalan nasıl söylenir adlı bu kitapı okuyan SENTOR durumu kavrar Dahaönce bu anlatılan SENTOR’a iki kere yapılmış olduğunu fark etti. şimdi kimin yaptığını hatırlaması ve ispatlaması gerekiyordu.Hafızasını zorladı ve hatırladı SATİR aradığı kişiydi.Aile içinde tesbit etti savaş başlatmadan önce.Biraz daha delil gerekmektedir.Şimdi tuzak kurma sırası SENTOR’daydı.tesadüfen ilanlarda aynı bölgede aynı mağaraların en üstündeki mağara satışa çıkarılmış yedi altına satılıyordu.hem bu mağara asit havuzu görüyordu.Bu mağara hepsine amca ve hala çocuklarına miras olarak kalmıştı. Fakat bu ikili herkesi saf  bellediği için onlarında haklarınada çöktüler. .KASTOR,PALLOKS,ELEKTRA,ORESTES,KALKHAS,SENTOR,SATİR,HERMES olmak üzere sekiz hak sahibinin altısının hakkına çökmüşler ve kulaklarının üstüne yatmışlar.

 

Uzun zaman geçince İyi yalan nasıl söylenir adlı kitabı okumadan sahneye çıkma yakalanırsın

SENTOR tehdit ettimi affetmez.Adını değiştirmekle elimden kurtulamazsın SATİR sıran geldi.Diye Bağırdı.

( Biz Hırsızlığa Alıştık Dedi.satir Ve Hemes başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 19.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.