Sadaka taşından para çalan adamların hikayesi.

Müteahhitler hastane ve köprüleri sadaka olarak yaptık. Dediler.

 

 

Biz hadisle konuşur hadisle yazarız.

 

Yapılan köprü ve hastaneleri yapan firmaların sahipleri. bu yaptığımız sadaka i  fitir  olup .Allah’ım Niyet ettik  senin rızan için. Bismillah diyerek sadaka verdik. hangi belediye sınırı içindeyse o belediye kullansın. ve sahip çıksın Müslüman Türk milleti adına diyerek dua ettiler. Millet adına şahit oldum denetçi olarak ortamdaydım. Dedikler in de   Müslüman ve  Türk  olmak vatanseverlik budur diyerek. Transa girmişim. Uzun süre transtan çıkamayınca doktor çağırmışlar. Acil de sara krizi geçirdiğim belli olmuş. Büyük vatan şairi Namık Kemal in Vatan şarkısı şiirin deki  bildiğim  dizelerden

Osmanlıyız ziynetimiz kanlı kefendir.

Kavgada şehadet le nam alırız biz.

Osmanlıyız can veririz.

can alırız biz.

Diye bağırınca derhal epikriz raporumu hazırlamışlar. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış boyutuna ulaşmış  hikayemiz. işlerin kukaya sardığını gören yabancı ortakların önünde iki çıkış kalmış birinci çıkış kelimeyi şehadet getirip Müslüman olmak ikinci çıkış beyaz peruk takarak ülkelerinde mücadele etmek burada  görev yapan konsolosluk komiserlerine danışmışlar. beyaz peruk yolu işaretini alınca. Eski den  Türk ler borçlarına sadık insanlardı adlı hikayeyi tekrar anlatmaya başlamışlar fakat nerde o atatürk’ün çocukları, zaman çok değişmiş.  Beyaz peruk lu kırmızı urbalıların denetçi olarak dolandırıldığını tahmin ediyorum.

Kripto hesaptan ödedik kamu gözetim kurumu denetçisi olarak bizzat ortamdaydım. yemin ederim. Türkiye cumhuriyet merkez bankasının boş kasasından aldığım kripto şifreyi  kırmızı urbalı İngiliz yetkiliye verdim. inanmayanlar SÜNGER   BOB’ a  sorsunlar.

Her Şey, Vatan İçin, yalan söylemenin cezası yok dedi diyanetin başı hadis böyleymiş.

( Biz Hadisle Konuşur Hadisle Yazarız başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 17.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu