TAM KRUPİYER OLACAKTIM.KIBRISTA YAŞAYACAKTIM.


Bu hikayede üç ismi olanlar ölür.tarih tekerrürdür.


Bu tür hikayelerde bütün isimleri söylenen ölür.


Koca mustafapaşa semtini en ünlü tombalacısıydı. kumarhaneler kralı henüz olmamıştı. tombalada viskiyi ikramiye olarak veren ilk tombalacıydı. vizyonu ve misyonu vardı. bende semtin çocuğuydum. fatih camii tarafındandım. babalar günü yaklaşmıştı.

Bir şişe viski babama yakışırdı. planımı yaptım. beş numara ile başlayan karttaki yirmi üç, kırk bir, elli dokuz,ve yetmiş yedi numaraların olduğu kartı alacak aynı renkte bir taş temin etmek kalmıştı Urfalı tombalacıların takıldığı bozdoğan kemerlerinin arkasında hüsambey mahallesindeki kahveden aynı renkte olmasa da yakın renkte taşları temin ettim. uygulama zamanı geldi fındıkzade ye gidecek viskiyi kapacaktım. gittim tek başına olduğuna emin olunca oyuna girdim.

Hakkımla kazandığıma o da inanamadı, gözlerinden belliydi. Viskiye doğru uzanıp almak istedim. vermek istemedi hissettim. sıkısıkı sarılmıştı. tombala torbasını eline sarmağa başlayınca. bir şey yapma sırası bana gelmişti. tombala kartlarını elinden kaptım .vatan caddesine doğru topukladım. yanlızdı takıldığı yere uzaktı benden yaşlıydı kısaca yakalama şansı yoktu. yakalayamadı ama sihirli el ona değdi kumarhaneler kralı oldu. Okul yaz tatiline girmişti  işsizim Urfalı tombalacı arkadaşlarla okey oyuyor geçimimi  sağlıyordum. lise talebesiydim. Her çift attığımda tombalacı arkadaşlar yabancı sıgara olarak ödeme yapıyorlardı. ben sıgara içmediğim için biriktiriyor. Kaçakçılar sıgara getirmediği  zamanlarda bu arkadaş lar çalışıp para kazansın diye çeşit çeşit yabancı  sıgarayı arkadaşlara satıyordum. okeyde açmak için sarı üçü yü sıgara külü ile siyah üçe boyarken  tombalacı bir arkadaş bana iş bulduğunu kumarhaneciler kralının yanında çalışan bir tanıdığı vasıtası ile işe girebileceğimi haber verdi. bu hikayeyi o zaman kimseye anlatmadım.ilk defa  size anlatıyorum. inanmayan Fenerbahçe yüksek divan kurulu başkanı uğur abime sorsun. milliamirgo birol abimde sorabilir.

( Bu Tür Hikayelerde Bütün İsimleri Söylenenler Ölür başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 18.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu