KIRMIZI DONLU ŞARKICI

       Karı ,şarkıcı en son donla sahneye çıkıyor..
         İncir yaprağına sıra geldiğinde ilk zamana dönmüş olacagız..
       Müziğe bak..! Ne söz var ne de kulağa hoş gelen bir tınısı var.Varsa yoksa seni gizliden asabileştiren  ritmik gürültü var..Acaba yaşlandık da ondan mı diye düşünürken bir Yıldırım Gürses  Barış Manço  yada Sezen Aksu klasiği sıradaki parça olarak çıktığında  yine keyif veriyor..Ondan sonra da basıyorum ritmik küfürümü..Evet müzik evrensel bir değer ama giderek evrensel bir gürültüye dönüşüyor..
      Müzik tür olarak tüm dünyada aynı eksene kaydığında farklılaşma ,sanatçı adaylarında giyimden kelime kullanımı ve telefuzundan cinsel farklılığa kadar tercih çeşitliliği ile salt saksofon tekilliğine dönüşüyor..
Hele bir tane aşağıdan yukarısı dövmelerle karartılmış dönme benzeri bir derici diye deli bir kız dönmesi var.Koltuğunun altını konser çıkışı hayranına yalatıyor.Yalayan köpeği görünce senin erkekliğin …dedim .(Küfür içi Kusura bakmayın )
        Soyundukça medenileştiğini zannedenler bir elma ısırığının nelere mal olduğunu ,anlamazlar…Bizim şeytanla hesabımız var..Bu kadar i.neye,puşta bizi mahkum etti…

Torun Halili
( Kırmızı Donlu Şarkıcı başlıklı yazı HALİLİ tarafından 27.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu