Hodri meydan, cesaretiniz varsa ne olduğunuzu söyleyebilir  misiniz?Hiçbir kimsenin, hiçbir kurumun tesiri altında kalmadan,erkekçe,mertçe,alnınız açık ve gür sesinizle haykırabilir misiniz "ne olduğunuzu?"Eşinizden dostunuzdan,akrabalarınızdan,alışkanlıklarınızdan,işinizden gücünüzden  ayrılmayı göze alabilir misiniz?
"Ben kavak ağacı gibi dimdik dururum."diyen kendini beğenmişler,sizlere bir sözüm var: Fırtınalar en çok kavak ağacını kırar ayrıca kavak ağacının gölgesi az olur,en önemlisi de meyvesi olmaz,yani verdiğiniz örnek baştan hatalı.Dilin kemiği yoktur,istediğinizi söyleyebilir, hakkımda her türlü yorum yapabilirsiniz.
"Sen de mi ya?"
"Yok canım daha neler..."
"Vay be!"
"Biz de seni adam bilirdik,boyundan posundan utan!"
"Meymenetsiz,adi herif, yakan hiçbir zaman biraraya gelmesin!"
"Zürriyeti kurusun senin ve senin gibilerin."
"Yediğiniz,içtiğiniz zehir zıkkım olsun nankör itler."
Daha binlerce  çirkin sözler,hakaretler,iftiralar, sitemler,küfürler,beddualar,tehditler...


Muhtemelen sizler de beni  KHKlı olup meslekten ihraç edildiğimi, o meşhur uygulamayı kullandığımı, o malum cemaate üye olduğumu, vatana ve millete hainlik yaptığımı,ülkeyi bölen veya bölmeye çalışan  terörist olduğumu düşündünüz  değil mi? Benim hiçbir partiye,derneğe,gazeteye,dergiye veya cemaate  üyeliğim ve bağlılığım yoktur.

İtiraf ediyorum KYKlıyım,bundan da mutluluk duyuyorum,kimseye zararım yok. K( kitapsız,kalemsiz,kelamsız), Y( yaşam,yasa, yasaksız),K( kalkınma). Üniversite yıllarımı düşünerek  şöyle bir mantık kurmam gerekirse;

"Kitapsız,kalemsiz ve kelamsız bir yaşam;yasasız ve yasaksız kalkınamaz."
( Kyklıyım başlıklı yazı berberce tarafından 2.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu