Odtü mezunları mezuniyet töreninde kürtçe küfür yazan pankartla alayımıza sövmüşler. 

Kürtçe diye bir dil yokken, iki komşu köyün birbirini zor anladığı dönemlerden, 4 ülkedeki kürtlerin birbirini rahat anladığı ortak kürtçe’nin oluşturulmasını sağlayanlara da ben küfür etmek isterdim doğrusu, bu olayları yaşamamızın müsebbibi onlar değil mi!


Türkiye’de en milliyetçi kesimin edebiyatçılar olması gerekir, çünkü Türk dilini en çok savunması gereken bizleriz esasen.


Çok yazık, dağda terörist aramak güzel ama bu ODTÜ mezunlarının pkk’lıdan ne farkı var mesela, tek farkı askere kurşun sıkmamaları.

Askere kurşun sıkmayıp, mezuniyet töreninde hepimizin, Türklerin yedi ceddine sövmüşler.


Böyle bir şeyi minicik Hollanda’da yapsalar , Hollanda bunları kliniğe yatırır da ilaçla delirtir bir daha iflah olamazlar.


Bizde ise, kürtçeye şirin gözükmek için yapılan aşağılık hareketleri saysam tanınmış simalardan, siyasetten spora sanat dünyasına kadar, burdan köye yol olurdu.


Helal olsun bu ODTÜ mezunlarına hiç bir şey yapılmazsa hiç şaşırmam.

( Kürtçe Küfür başlıklı yazı Alp.Aldatmaz tarafından 5.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu