TOPLU SUİKAST VE MANASI

         İsrail Cephe savaşlarına girmez..Sivilleri öldürür..Asker komutan,bilin uzmanlarına ve devlet baskanlarına birebir yada son olaylardaki gibi toplu suikastler düzenler..
       1979 Humeyni devrimi ile iran ın en ücradaki hücresine kadar sızan CIA için elbette İran vekalet Savaşçısı Hizbullah ın telsiz ve çağrı cihazının toplu siparişini verildiğini öğrenmesi üzerine gramlı bombaları ve uzaktan kumanda alıcısını yerleştirmek  çocuk oyuncağıdır..
      Toplu suikastin anlamı hepiniz bir adam etmezsiniz anlamını da yükleyerek mesajını verir..
          İsrail i yok etmek isteyen ordusu ile kara savaşı ile ancak yapması gerekeni yaparak olabilir.. KALE İÇERDEN FETHEDİLİR
            Hareket kabiliyeti yüksek amerikan destekli İSRAİL ancak Kara ordusu haline dönüşebilen önceden görevlendirilmiş ve görev yerine gönderilmiş,sivil kuvvetlerin organize Ordu haline gelebilmesi ile mümkündür..  İsrail ordugahları bu şekilde topyekun ele geçirilmedikçe israil eze eze bölgeyi ele geçirir.Hemde düşman gibi gözüken İranlı dostları ile birlikte 
           Lübnan daki Son olay göstermiştir ki UYDU VE TEKNOLOJİ  üstünlüğü olmayan ülkelerde her müslüman cenaze adayıdır

Torun Halili
( Toplu Suikast Ve Manası başlıklı yazı HALİLİ tarafından 19.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu