KATİL “GELİYORUM”DER..
       TC ni sarsan iki cinayet haberi vardı 19 yaşındaki 3 çocuk göz göre göre gelen bir kafa kesme olayı hem içimizi sızlattı hem de içimizi ürpertti.Katil Semih Çelik okul arkadaşı Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner i öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son vermişdi.Adi bir öldürme olayı gibi gözükse de kadın düşmanlığı esas alan bir satanist nitelikli bir tarikatın varlığı suça derinlik katmaktadır.Üstü es geçilemez..
        Her zaman yazılarımızda belirtiyoruz. Çocuk doğurmak değil asıl olan  çocuğa ruh üflemektir..Bakmasan da bebek kendiliğinden büyümeye mahkumdur..Bakım konforun, onun  biyolojik bağışıklık sistemi ile ilgilidir..Ruhsal bağışıklığı olmayan çocuk kendisi saldırgan bir mikrop adayıdır.Başkalarının yetiştirdiği çocuklar için tehdittir.Ona göre senin keyfinin ürünü olabilir ama iyi yetiştirmende benim keyfim ilgilendirir
        1 yıl önce saplantılı intihar eden katilin öğretmeni aileyi uyarıyor.Öğretmenin ellerinden öpüyorum okul arkadaşı “ikisi beraber  intihar edecek” diyor..Kızı okuldan ailesi alıyor .Semih de kendi ailesine “okumayacağım” diyor..Daha öncesinden Okurken Semih için rehber öğretmeni “zeki bir çocuk olduğu için buna bilgisayar alın yazılım mühendisi olabilir” dediği için babası bilgisayarı alıyor. Suç örgütüne dahil olduğu Bu bilgisayarı parçalayarak 3 yıl önce parça parça satıyor.Yani girdiği bir sapık tarikat yada ilişkide bulunduğu iş ve kişilerin ifşa olmaması elde edilememesi için satıyor..İntiharı ve giderkende yanında birilerini götüröeyi kafasına koymuş ve ölüm sonrası bilgisayarın incelenerek bunlara ulaşılacağını biliyor.Bunlar tesbit edilebilir.Suçun perde arkası içinde gereklidir..Emniyet gereğini yapacaktır..
          Ölmeye karar veriyor ve babasınada bunu ima ediyor babası ifadesinde intiharın kötü bir şey olduğunu söylüyor.Ama çocukda ki özleme gördüğü halde bunun tedavi yada destek için bir psikologa götürmüyor..
           Semihin başarısız bir İntihar girişimi var.İntihar girişiminde bulunmadan önce İkbal Uzuner in yanına gidiyor.Sonraki mesaj da “aslında o gün ben seni öldürmek için gelmişdim”diye itirafı var  Ve muhtemelen kızda tarikatın kurbanı dır..Semih ,Eve döndüğünde bıçakla sol tarafına saplayarak intihar girişiminde bulunuyor .Beceremeyince tedavi sonrası babasına kasap olmak istediğini söylüyor ve babası halen uyanmıyor..Rami de bir kasabın yanına işe sokıyor..Kendi kasap malzemelerine evde babasına dokundurtmuyor Vir ritüel aracı olduğu belli dir..
         İşin asıl teması 1994 yılında İNCEL isimli çirkinler dünyasına ait bir internet gurubu olduğu bilgisine emniyet telefon imaj incelemesinden ulaşıyor ....İncel kelimesi  İngilizce "involuntary celibacy" (istemsiz bekâr)Yani istiyorum ama fiziksel ruhsal bir takım sebepler den dolayı gerçekleştiremiyorum ve bekar kalıyorum un ingilizce kısaltmasıdır..İşin diğer bir ilginç yanı bu cinayetleri ve faili kahramanlaştıran sitelerin olmasıdır..DARKWEB, DİSCORT,REDDİT gibi sitelerde incel gurubunun yada sapık tarikatın gizli üyelerinin bu canice cinayetleri övüp katil Semih i kahramanlaştırdıkları görülüyor..Kadın düşmanlığı müşterekliğinde birleşenler bunu bir ritüele dönüştürdükleri anlaşılıyor..
          Kız çocuğu okuldan alarak koruduğunu zanneden aile ,kızın katil Semih in evine gitmesin de başıboşluğun sebep olduğunu farketmiyor..Yada Semih in ailesi anti sosyal çocuğun eve koz arkadaşını getirmesinde beis görmüyor.Oysa kasapken aldığı teçhizat takımının,şifrelediği bilgisayarın ,garip ve korkutucu çizm ve resimlerin odayı süslediği bilinmesine ragmen Türkiye yi sarsan  cinayetler gözgöre göre gelmiştir.
          Bu cinayet bir ruh hastasının cinayeti değil ince ince işlenmiş kasaplık öğrenecek kadar hesaplanmış gizli ritüeller içeren bir önceden haber verilen cinayetler silsilesidir.
         sapık bir tarikatın varlığı tesbit edildikten sonra tüm üyelerini iştirakden suç ve suçluyu övmek de dahil olmalıdır ..Semih in anne ve babası da azmettiren pozisyonundadır..Suçun düşünce aşamasının olgunlaşmasından ,icra aşamasına geçinceye kadar araç ve vasıtaların tedariki ,bilmediği bir iş olmasına ragmen kasap yanında iş bulmasına yardım edilerek kasaplık bilgisinden yararlanılması,suçun şahsiliği ilkesininde ötesine geçerek sorumluluk doğurır..
           Polis soruşturmayı bu şekilde ve ilk olarak bilgisayar üzerinden satılan parçalara ulaşarak yapmalıdır.Allj rahmet eylesin 

Torun Halili
( Katil Geliyorum Der başlıklı yazı HALİLİ tarafından 7.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu