ALLAHSIZLAR
        
        Yenidoğan Çetesi değil maktüller bebek olduğuna göre “En  yeniyi öldürenler çetesi “ demek gerekir..
         Bölgesindeki diğer özel hastanelerle birlikte Fonksiyonel iş birliği oluşturan Dr Fırat Sarı %60 sizin %40 benim şirketin dediği paylaşımda yoğun bakım hizmetini ben yapacagım diyor..”Hastasız kaldıgınızda sevkleri ben yapacagım” diyor..Buna göre 112 den ayarladığı, 3 şoför aracılığı ile hastasız kalan yoğun bakıma ,katledilecek ya da hastalaştırılacak bebekleri,  gönderiyor.Yoğun bakım ,bildiğiniz yoğun bakım değil aletleri kilitlenmiş bakmamak üzere dizayn edilmiş sağlam bebeği hastalaştırarak,Bebeğe mama yerine SGK dan kendini mamaya bağlıyor..şimdilik brlirlenen 12 bebeğin ölüm raporunda Sağlık Bakanlığı ekiplerinin araştırmasında aç bırakma cigeri kanatarak öldürmegibi yöntemler kullanılmıştır..
       Vicdan insani iyiliğe götürüp huzur ve mutluluk duymasını sağlarken ,kötü bir eylem veya düşünce içerisine girdiğinde “hüzün ve pişmanlık” duymasıdır.En çaresiz anında birinin yanı başında bitmesi vicdan sayesinde olur..
        Vicdan ,Sadece ahlaki davranış içerisinde olmakla açıklanamaz.Göevinin gereğini yerine getirmek olarakda açıklanamaz..
         İyiliğe doğru koşarken kötülükden kaçınmayıda barındırır..
          Bir doktor ,doktor olurken seçilmiş olarak daha çok nitelikler yüklenerek eşrefi mahlukat sayılan insanın ,şifalanmanında allahdan geldiğine inananlara göre aracı kılınmıştır..Etik olarak da Hipokrat yeminine bağlı olarak insana ve insanlığa hizmet edecekletine dair yemin ederler.Neden?
            Çünkü vicdandan yoksun tıp bilginleri 2500 yıl önce de vardı Elegeçirilmeyen şehir devletinin kuyusuna zehir çiçeği(hellebprus çiçeği) atılarak tüm şehir halkı öldürülmmüştür .Bu tip olayların yaşanmaması sahip olunan tedavi  bilgisinin kötüye kullanımını engellemek için Hipokrat yemini geliştirilmiştir..
        “Yenidoğan çetesi”yaklaşık 5 ay önce yapılan operasyonlarla ortaya çıkarılmış savcı Tehdidi ile gelişen olaylar bomba gibi piyasaya düşmüştür..Yeni doğan bebekler ailesine teslim edilmediği gibi hastane süreci uzatılarak sahte gerçek dışı evraklarla SGK dolandırılmıştır..Bebekler ve aileler hürriyetlerinden alıkonularak kuvözlere mahkum edilmiş ,tıbbi olarak yapılması gerekenler yapılmadığı gibi yapılmaması gerekenlerde yapılmak sureti ile bebekler mikropa açık hale getirildiği gibi bazıları bilinçli olrak öldürülmütür.Doğal ölümlü bebeklere ait film ve tıbbi veriler öldüren bebek kayotlarına eklenerek suç ve delilleri gizlenmiştir..
         Bebeklern ölümü Hemşire ve doktorlar arasında “gülücüklü mesajlar” ve “bu gece aleme takılalım”,”çek fişini ölsün “ gaddarlığı gibi mesajlaşmalar yapılmış banka kayıtlarında ise sevk hastalaştırma ve öldürme eylemini gerçekleştirenlere milyonluk ödemeler gerçekleşmiştir..Cezaevi geçmiş olan doktor Sarı ,işlediği zincirleme suçların ortaya çıkması halinde başına neler geleceğini bildiği için soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit şantaj ve öldürmek içinde  adam tutarak kendini kurtaracagını zannetmiştir..
            Aslında görevini layıkı ile yapmayanların özel jastaneleri para tuzağı olarak kullandıkları ,yaşlanan nüfusumuzla birlikte bunun insan kurtarma çabasından bir kazanç kapısına dönüştüğünü gözlemliyoruz..
              Sağlık sistemide yapılanı doğru kabul ederek, ödemeyi belge düzenine göre yaptığı ,belge ile vakıa arasında nedensellik bağı olup olmadığını,tıbbi uygulamanın yerindeliğini  denetlemeden çeteeleşmeye çanak tuttuğu ayrı bir vakıadır..
           Bizzat avukat olarak yaşadığım olaya gelince ;Fetö döneminde 2014 yılında 10 Hastane içerisinde bulunan Hastanede doğan ikiz bebeklerle ilgili Batman lı bir baba yanıma gelmişdi.Adam bebeklere bakılmadığından dolayı öldüğünü Bildirmiş adli ve idari müracaatları cevapsız kalmışdı.Bana geldiğinde ölümün üzerinden 3 yıl geçmişdi..Bebeklerin ölü resimlerine bakınca yere dokunan tarafların  ölüm katılığı denen “mor olması “gerekirken vücudunun renginin yanında açık kaldığını fark ettim ..Ölümlerde gariblik olduğunu anlamışdım . Biraz araştırınca kan zehirlenmesi durumunda renk değişikliğini olduğunu öğrendim .Bebeklerin  yattığı Hastanede işine son verilen bir hemşireden duyum şeklinde müvekkıle yanlış kan gurubuna ait kan verildiğini söylemiş ve dosyayı bu şekilde “yeni delile “dayanarak  yeniden canlandırma çabalarımız sonuçsuz kalmıştı..
          Allahın adaleti yerini buldu ve bugün o hastanede mühürlendi..Bebek katili olarak yargılanacaklar..Bebek katili Netenyahu nun yaptığı bu itlerin yaptığının yanında peygamber tavrı kalır..Suça karışan Doktorlar, sahip oldukları imkan ve şartları, karşı yanın bilgisizliği,masumluğu ve itaate yakın oluşunu kullanarak ,hırsızlık yapmışlar ,kamuyu dolandırmışlar ve seri cinayetler işleyerek neslimizi yok etmeye çalışmışlardır....
           Vicdan yoksunu sağlık çalışanları her zaman olmuşdur.Bazen sigorta şirketleri elemanları ile işbirliği yaparak kusur, sakatlık oranı gibi halleri gerçeğin üzerinde çıkartarak ,şebeke şeklinde çalışmayı, 3 lü ilişkilerle ya devleti ya da ilgili kişiyi daha da mağdurlaştırarak ,hırsızlık ürünü kazanç temininde bir beis görmemişlerdir..
         Vicdansızlık allahsızlığa eş değerdir.Vicdan sahibi insanlar eğitim almasa da kendi vicdanlarının polisliği altında suçtan ve kötülükden uzak dururlar.Garip gurebaya yardım etmekden haz alırlar..
        Tıp eğitimi verilirken salt maddi kazanç odaklı okurken  tercih edilse de ,tıp müfredatı ilaç imalatçılarının” hasta et/tedavi et “mantığına  göre yetiştirince ortaya kirletilmiş bir meslek çıkıyor.
       Ülkemizin zor yıllarında Bunların bir kısmı ülkeyi terk ederek ahlaki düzey ve dirayetlerini göstermişlerdir..Nerdeyse bedava düzeyinde yetiştirilemlerini  , tatminsizliğe dönüştürmüş ,yabancı ülkelerde yaşamayı kurtuluş olrak görmüşlerdir..Ülkemizin kıt kaynaklarını bu davranışları ile heba ettikleri gibi savaş ihtimalinin olduğu günümüzde düşman kıvvetler lehine de fırsat yaratmışlardır Kendini yeriştirenleri inkar anlamına gelecek şekilde ülkemizi terk etmişlerdir..
            Sağlık alt yapısı ,tüm varandaşların Sosyal bir güvencesi olsa da olma sa da kapsayacak sekilde vardır..2000 li yıllara kadar işhanları muayenehane ve tabeladan geçilmezken hem devletten maaş alanlar ,”hasta kabulünü hastanede gerçek tedaviyi  “ kendi ofislerinde gerçekleştiriyorlardı..Bu ekstra gelirle yetinmedikleri gibi devletin hastanesinde ameliyat yada el altından yönlendirdikleri özel hastanede ameliyat yapıp “bıçak parası “adı altında rüşvet alıyorlardı..Manasız yetişen bir insan masıl olur diye sorduğunuzda  cevabınız Yenidoğan Çetesi olur 
          Hasta hakları içerisinde doktor seçme hakkı vardır Seçiminizi yaparken önce vicdanlı mı diye doktoru araştırın yoksa o size leyleklerin getirdiği bebek muamelesi yapar ona göre..Unutma leylek kendi yavrusunun tekini yuvadan atmaktan çekinmez
            Özel Hastane işini ciddi anlamda yapıyor gözükenler bile hükümet desteğini arkasına almış,çalışanın hakkını tam vermeyen,alakalı alakasız film ve tahlillerle fatura şişiren acemi yada yaşlı emekli dr istihdam ederek maliyet düşüren yapılardan uzak durun
        Beklentimiz en ağır sekılde cezalandırılmaları ve mesleki olarak da pansuman yapamayacak hale getirilmeleri mümkünse hafızalarının sıfırlanmasının sağlanmasıdır 

Torun Halili
( Allahsızlar başlıklı yazı HALİLİ tarafından 20.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu