İspanyol Ulusal İstihbarat Merkezi'nin (CNI) 2003'te hazırladığı gizli rapora göre, Güneş sistemine en yakın yıldız sistemi Alpha Centauri'den dünyaya uzaylılar gelmiş.Rapordaki diğer şok edici bilgi ise Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan sistemde yaşadığı ve insana benzediği öne sürülen uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor.Dünyada yaşayan birçok insan ırkının D.N.A.sında Türklük bulunuyor bunun kesin kanıtı İtalyanların atası Etrüskler gibi.

İsponyolların iddiasına göre yeni akrabalarımız gök yüzünden dünyamıza inmişler hemde Türkçe konuşuyorlarmış.

Olmaz olmaz demiyelim

Belki de zamanında gökyüzüne bir şekilde uçup oradada devlet kurmuşuzdur.  Belkide fi tarihinde gökyüzünden dünyaya inmiş uzaylılar olamazmıyız.

Türk düşmanları bu haber karşısında

Bu çılgın Türklerde çok oluyorlar,şimdi biz bunları türlü bahanelerle Avrupa birliğine almadık, bizden bunun hesabını yeni akrabalarıyla birlikte ot yoldurarak alırlarsa telaşına düşüp,ilk işleri hemen Türkçe ögrenmek olmalı ya da zaten biz Türklerle akrabaydıkta zamanı gelince söyliyecektik diye kıvırtmaya başlasalar iyi olur.

Tarihlerinde Anneciğim Türkler geliyor diye titreyip durdular,şimdide uzaydan üzerlerine pike yaparsak nereye saklanacaklar?

Bu iddianın aksi ispat edilene kadar vah zavallılar panik içinde yaşayıp duracaklar.

Kabus dolu gecelerin sabahında Türkler geldi mi diye pencerelerinden dışarıya korkuyla bakacaklar.

Belkide yeni akrabalarımızın öfkesinden korkup bizi derhal Avrupa birliğine alırlar.

Eger almazlarsa kendileri bilir ama uzaylı Türklerin bu işe çok bozulacaklarınıda göz ardı etmeseler iyi olur.

"Bir elin nesi var iki elin sesi var"

Bizlerede uzaylı Türklere Hoşgeldiniz demek düşer.

vııı,zıııı,cızırt

Hoşbulduk...

Olmaz olmaz demeyin!

CENGİZ DAMAR

( Uzaylılar Türk Mü başlıklı yazı cengiz--dama tarafından 4.10.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu