Tavşanın Vekaleti

Bir gün Bakanlık Baş Müfettişinin sunduğu seminerdeyiz,öğlen sonrası ikinci bir yoklama yaptı,baktı ki bazıları arazi olmuş,şu fıkrayı anlattı;

Bir gün Ormanlar Kralı Aslanın işi çıkmış diğer hayvanlardan birine vekalet vermek istemiş kime demişse almak istememiş,derken ortada kala kala Tavşan kalmış,Kendisi seve seve teklifi kabul etmiş,Hayvanlar aleminde havalı havalı dolaşıyor,kah domuza tekme atıyor,kah filin omuzuna sıçrıyor,derken alay edercesine ayının kuyruğuyla oynamış,ayı da toplantıya gelmediği için vekaletten haberi yok dolayısıyla bir pençeyle Tavşanı kayaya tosluyor.Tavşan alçak bir sesle -Ayı işte ne olacak ne toplantıya geliyor,ne de vekaletten haberi var.

Müdürlerimiz de semineri kaçırırlarsa bir çok şey bilemeyecekler.Benden söylemesi.
( Tavşanın Vekaleti başlıklı yazı Eyüphan KAYA tarafından 26.12.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu