1 Odatv Ve Soner Yalçın
 

 

 

Malumunuz, bilmem hangi darbe planı için Soner Yalçın da gözaltına alındı ve Yalçın’ın haber sitesi Odatv arandı, kapandı vs.

 

Gazetelerde, TV’lerde öyle bir yer buldu ki olay, Soner Yalçın dünyayı kurtaran adam olup çıkıverdi bir anda.

 

Ne ruhunda darbe yapma hastalığı olanları ne de darbe yapmayı düşündüler diye insanları derdest edenleri savunacağım. Benim konum başka bugün.

 

Soner Yalçın’ı Bay Pipo kitabıyla tanıdım. Ardından Reis, Efendi, Siz Kimi Kandırıyorsunuz vs. Bir kitabı elime aldığımda iki, bilemedin üç günde bitiririm; ama S. Yalçın’ın kitaplarını bitirmek böyle kolay olmuyor. Çünkü zırvaladığı yerlerin altını çizmek ve bu zırvalara cevap verici notlar almakla geçiyor zaman ve kitabın bitmesi bir iki haftayı buluyor.

 

Soner Yalçın’ın en çok üzerinde durduğum, beni düşüncelere sevk eden kitabı Efendi’ydi. Bu kitapla Soner Yalçın daha da merak ettiğim, kimlerin kanatları altında olduğu sorusunu sorduğum biri haline geldi.

 

Efendi'yi okuyanlar bilirler. Orada Sabatayist’lerden, beyaz Türklerden, bahseder S. Yalçın. Bu gayet normaldir ama benim kafama takılan şu kısmıdır. Der ki S. Yalçın: Sabatayistler sadece kendi içlerinden kız alış verişi yapardı. Öyle ki iki Sabatayist aile olan Karakaşiler ve Kapaniler arasında bile kız alış verişi yapılmazdı. Bir tarih Selanik'te bu kural dışı bir evlilik gerçekleşmiş, kız ve delikanlı İstanbul'a kaçmış ve padişaha intikal eden olay neticesinde Padişahın araya girmesi ve onları himayesine almasıyla iş tatlıya bağlanmıştır.

Anlayacağınız Sabatayistlerde evlilik bu kadar önemlidir. Devamında der ki S. Yalçın, Latife Uşşakizade'nin ailesi Sabatayist'ti.

Şimdi siz ne anlarsınız bundan, Sebatayistler kendilerinden olmayanlarla evlenmediğine göre bir Sabatayist aileden gelen Latife Hanım M. Kemal Atatürk'le evlenmiştir.

Hep merak etmişimdir, bu dolambaçlı yollardan Atatürk'e Sabatayist deme cüretini gösteren Soner Yalçın nasıl oldu da ipe çekilmedi Atatürkçü kesimler tarafından?

Bu imayı S. Yalçın değil de muhafazakar kesimden biri yapsaydı ne olurdu? Siz merak etmiyor musunuz?

Ve soru bugün yine takıldı kafama? S. Yalçın'ı piyasaya sürenler, onu perde arkasından koruyanlar kimlerdi?

S. Yalçın sadece bir maşa. Arkasındaki gizli güç kim ya da ne?
 
Soner Yalçın için ağıt yakan milliyetçi, muhafazakar dostlarım, kimi alkışladığınızı bilmeden tempo tutmayın!
 
 
 
 
 
 
(Bu yazı, facebook'ta yaygara koparan odatv destekcileri arasında; değer verdiğim, saydığım, milliyetçiliğine inandığım insanları da görme bahtsızlığı üzerine kaleme alınmıştır.)
 
 
 
 



 
( Odatv Ve Soner Yalçın başlıklı yazı M. Kuvancı tarafından 15.02.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.