Gözlerimden söküyorum on ikilik çivi misali hayallerini , şimdi herşeyi bir suskunluğa armağan ediyorum. Her ne kadar kendimi kendimde bulamasam bile , artık seni kendimde aramaktanda vazgeçiyorum. Bir  günümü diğer günüme feda ederken iç kanamaya tutuşan yarınları eli boş gönderiyorum aşklara. İpotekli bir yürek benimkisi kime versem hep bir ah ! tutuyor sol çeperimi. Ezansız okunmuş adım galiba kulağıma , öldüğümde otopsisi yapılmasın yüreğimin. Yarım bıraksınlar kulağımdaki bütün isimleri çünkü duyduğum bütün şarkılar yarımdı sevdalarda .Anlatamıyorum yorgan altı düşlerimi , yastığıma sarılıyorum sıkıca ve ağlamak en güzel duyguydu geceye . Dolmuştu miladi gözlerimin , kime baksam  geri alınacaktım . Alınganda değildim ama her söz ağır geliyordu artık , ismini duyduğumda kulaklarımda bir çığlık hep bu kadar mı yorucuydun. Yoksa ayrılık rengimi vurdu şakaklarına . Uymadı \ Üstüne giydiğin kaçıncı aşk , gögüs dekolteni bol tut yüreğini görmek istiyorum. Gözlerinde yalanları tattım , yüreğinde gerçekle tanışabilirim .Çocuk gülüşlerimi taktım saçlarına gece uyandığımda sana koştum. Kollarında uyumaktan ne çok haz aldığım kadındın. Beni zaten bıraktığında çocuktum. Oysa ben senden sonra en çok o kadına aşıktım...

 

 

Dünya dönüyor tek heceli yalnızlıklara , ben çevremde bir seni tamamlayamıyorum. Günahı benimdi aşk dediğin suskunlukların. Çünkü ben günahlarınla kabulum , sevablarını cennetlerine bırakıyorum. Güller koparıyorsun yıldızlardan alıntı , hiç güneş doğmayacak mı yüreğimin gölgelerine . Ben ki eyvallahı olmayan adam son kez rötar yapıyorum gururuma. Bundan sonra gidiyorum kadın senin olmadığın tarafa . Şimdi sorarsan beni bana , kendinde bulabilirsen bir katre verirsin bana. Kaç ölüm edebilirim ki yüreğimin en mahrem sokaklarında. Karanlık bir mezarlık çizdim gözlerime ne zaman sen doğsan pencereden , öldürüyorum kendimi çizdiğim Aşkta.

 

Yalnızlık vuruyor her gece yatağıma , bir seni hatırlıyor bu lanet olası . Vurdukça aklım ismine yüreğim dahi küsüyor kendine.

 

Şimdi boğazıma takılan bir düğüm ,

götürdükçe beni bir nehrin yatağına

Gözlerim kan çanağı avuçlarımda ,

Ellerimi uzatıyorum yetim kalmış çocukluğuma ,

düşüyor eksik kaldığım sevdalar  ,

şimdi canım yandı desem ,

bilirim üzülmeyecek kimse

 

Çünkü;

Yalnızlık Sadece Kişiye Tescili Bir Veba

 

Muhammed YALÇINKAYA -  Yakında   -

( Yalnızlık Sadece Kişiye Tescili Bir Veba başlıklı yazı muhammed-yal tarafından 24.02.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu