ARIZALI HAYATIN MODERN AŞKI.

Kendimin arızalı olduğunu düşünmüyorum, hayat seni tanıyamadan önce insanları daha iyi tanıdım ... !


Doğmadan önce seni tanımıyordum, keza sağdan dolda duyduklarıma göre yaşıyorum seni. Senin içinde yaşayan insanların sen olup olmadığına emin değilim, İnsanlığın sefa yaşantıları onların hakkında düşünme yeteneklerinin olmadığını bende kuşkular yaratıyor. Sevgili hayat belkide seninle bu konuşmalarım sana dair yüz kızartıcı olucaktır ama sana garezim yok insanlarla derdim var. Seninle bu karşılık muhabbetimizde aşktan bahsetmek istiyorum, biliyorum sende bu konudan konuşmamızı içitenlikle elbet te istemiyorsun.. !


Sevdim, ona kalırsa sevildim, aşık oldum ve en alasından aldatıldım. Canım eskisine rağmen acımıyor ama merak ediyorum hep sormak istediğim bir soru var acaba diyorum bana baktığı göz ile, bana dokunduğu eli ile bir başkası ile de bu kadar gerçekçilikle mi aşkı yaşıyor. ? Yoka benim bilmediğim umursamadan yaşamak çok güzel bir teknik mi ? Bana bir akıl ver be hayat illa herkesleşmek mi lazım, İlla daldan atlayıp dugsuzluk yapıp.. günü birlik yaşamakmı gerek .


Hayır efendim herhan gibi ortamın o` anki rengi şemali niyetine bukalemun gibi kimseye ayak uydurmak istemiyorum. Günümüz gençliğin güzellikleri varmış keza bazıları için '' alkol, sigara veya çeşitli maddeler kullanmak gerekiyormuş '' Sadece gülüyorum ve gülmekten gözlerim yaşarıyor. Önce acıyordum insanların bir çoğununa şimde ise bende pek bu hallerini umursamaz ne hali varsa görsünler diyorum. Ben böyle konuşuyorum ama muhtemelen kime böyle konuşsam tabikide içinden sanane diyeceklerini de biliyorum.


Yaşayıp yaşamadığımdan emin değilim, günü birlik bende hep aynı seneryolarla ile yaşadağımı sadece biliyorum ve sanki tüm bağlantılarım hayat senden çekmiş bir köşede seni izliyorum, senin aşk kutsallığını harman vurup, vurdum duymaz ve çığrından çıkaran insanları görüyorum. Dünyanın sonuna gelmiş bulunuyor hallerdeyiz ne götürsek yani ölmeden önce ne kadar zevki sefa haz yaşarsak öteki tarafa birşey götürecekmiş gibi yaşam içersindeyiz. 


Herneyse tam anlamı ile konumuza yaşanılan görüntü ve görüntü kirliliği yaşadığımız ego aşklarmıza döneyim. Yaşanılan veya yaşıyoruz dediğimiz hayatımızın modern aşk ından size bir görüntü sunmak istiyorum. Daha on dakika olmuş, hatta daha ilk merhaba yine aynı sözcükler, yüzünü dahi görmediği, birvesileyle telefon görüşmesi yapmakta olduğu herhan gibi birine bile, kimdir, nedir, kaç yaşında ve konu nedir bilmek düşünmeksizin... kişiliksizliğin kişiliğe canım, bi tanem, hayatım, aşkım diye hitap ediyor. Kimseye dil uzatmaya hakkımız yok fakat bu kadar mı ucuzlaştı insanoğlu, bu kadarmı kendinden çıktı insan başka bir mahluka dönüştü.. anlam veremiyorum bunca şeylere.. !


Ne yazık ki; unutmuşlar yaradanı, nefes alıp verdiklerine kime borçlu olduğunu bile ' neredeyse ' unutupta iki`beden birleşmesi için can atıp yaşayanların devrimini yaşıyoruz.


SUSUYORUM KONUŞUPTA ÇARE ÜRETEMEYECEĞİM İÇİN, SUSUYORUM EY HAYAT KONUŞABİLECEKMİSİN SIRA SENİNDİR.. !


'' Hüseyin BULDUK '' ` 12. 09. 2012 ` ÇARŞAMBA


(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

( Arızalı Hayatın Modern Aşkı. başlıklı yazı Hüsyn BULDUK tarafından 14.09.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu