Bundan tam 9 yıl önce kadardı . yani ben 11 yaşında felan oluyordum .''Çocuk git yat'' dedikleri  zamana tekabül eden bir zaman :) Elbette o zamanlar çocuktum (belki de hala). Şehirde yaşıyorduk o zamanlar .Orta gelirli bir hayatım vardı .Ailem orta gelirli, arkadaşlarım orta gelirli, ee tabi düşüncelerim de orta gelirli idi.
Bir de O vardı tabi . O ki ; evine ders çalışma bahanesi ile gittiğim, daha yüzünü bile yıkamamışken kapısını çaldığım , gördüğümde ne diyeceğimi unuttuğum O.
Yeni farkına vardım ''gerçek aşk'' ın ne demek olduğunun; ki gerçek aşk ;
- Aradan tam 9 yıl geçmesine rağmen O diyebilmekmiş 
-9 koca sene O nu görmeden O nu yaşayabilmekmiş
-O nun senin varlığından dahi haberi olmadığını bildiğin halde var olmakmış
-Bırak karşılık beklemeyi O nu bir kere görme umudu ile uyumakmış
-Ve de gerçek aşk YAŞAYAMADIĞIN olanmış...
     Evet yaşayamadım O nu .
O dönemlerde babam iş gereği uzak bir şehre gitmişti ve köyümüze dönmek zorunda kalmıştık.! 1 yıl boyunca çıkmıştık O nunla ( çıkmak : o zamanlar öyleydi . okuldan beraber çıkardın ya .. ) 
Her neyse ayrılık vakti gelmişti . 5.sınıfın son günüydü.Okula gittim arkadaşlarla vedalaşmak için ; o zaman anlamıştım VEDA kelimesinin anlamını . Erkek arkadaşlarla sarıldım vedalaştım ve sıra O na geldi .Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyordum .Ve de öyle yaptım : ne bir şey yapabildim ne bir şey söyleyebildim...sadece GİTTİM...
  ve şimdi üniversite 3. sınıfım ve O yok , olmayacakta biliyorum :(
 Ulaşmayı denesedin ya ? Denedim . Facebook dan ekledim .Kabul etti .O bildirimin mutluluğu yoktur başka bir şeyde . Biraz zaman geçti konuşayım dedim . Olmadı ; çünkü ; ne konuşulacak bir konumuz vardı ne de konumumuz . Hep yazdım yazdım sildim .Enter a basamadım bir türlü . Korktum .Sonrada sildi beni.
 Ben silemedim işte ...
  
  Bir tavsiye : '' sevginizi gizlemeyin '' ...
 
( O Da Kim başlıklı yazı esperad tarafından 18.10.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu