…..Bilinçaltı dediğimiz bir olay vardır. Bana nedir bu bilinçaltı dediğin derseniz, bana göre bilinçaltı, bir kişinin hafızasına kazınmış bir hayal olabildiği gibi bir toplumun ya da bir zümrenin gerçekleştirmek istediği rüyası ya da gerçekleştirmeyi düşündüğü atalarından geçmiş tarihinden kendisine intikal eden ya da eğitimlerinden aldığı mutlaka varmak istediği bir sonuç da olabilirdir bana göre.

…..Kısacası bilinçaltı beynin ya da beyinlerin gizli bir deposudur. Ya da beynin veya beyinlerin şeytanı da diyebilirim ben buna.

…..Bu şeytan öyle bir şeytan’ ki, bu şeytan yeri geldiğinde bir şahsı, yeri geldiğine bir toplumu, bir ülkeyi bilinçaltındaki gizli şeytani emellerini gerçekleştirebilmek amacı ile fırsatlardan faydalanarak tuzağına çekebilir. Tuzağına düşürdüğü kişi ya da toplumları çeşitli yöntemler kullanarak gizli emelleri doğrultusunda kolayca kullanabilirdir. Kullanacağı zaman’ da karşısındakine karşı tüm acımasızlığını gösterirdir. Gizli emelleri uğruna yakmaktan yıkmaktan kaçınmaz ve bunu yaparken de, karşısındakini acımadan yok ederdir.

…..Ben böyle amaçları olan beyninde ya da toplum beyinlerinde gizli emelleri bulunan kişi ya da toplumlardan hep korkmuşumdur.

…..Bana göre bunların beyinleri ona göre eğitilmiştir ona göre emir verecek emir alacak hale getirilmişlerdir.

…..Bu günlerde bizler çevremizde olup bitenlere ve yazılıp çizilenlere bir bakarsak bunun örneklerini kolayca görebiliriz. Bunları görmeyi çoklarımız görürüz’ de, nedense aman canım sende deyip hep boş verir işe hepimiz hep iyi yanından bakarız. Asla geleceğimizi gelecekteki bizi bekleyen tehlikeleri düşünmeyiz.

…..Yüce Tanrı’ m bizleri, ve bizim beraberliğimizin simgesi olan toplumumuzu anlattığım gibi olan bilinç altında gizli emelleri olanlardan, başkalarına ya da başka toplumlara karşı beyinlerinde şeytani düşünce taşıyanlardan ve üstü açılmamış esrarlı mağaralarında zehrini başkalarına boşaltmak için her fırsatı kollayan değerlendiren tetikte bekleyenlerden korusun. 

.....Çünkü bu gibi beyinler ya da beyin toplulukları hedefteki kişi ya da toplumların zayıf taraflarını kullanmaktan, ya da karşısındaki toplumların kendilerince hassas gördükleri olmazsa olmaz kırmızı çizgilerinden faydalanmaktan asla kaçınmazlar ve sana göre hep kendilerini şirin doğru toplum olarak gösterirlerdir. Çünkü onların tek bir amacı vardır o da, hedeflerini on ikiden vurabilmektir. Ya da kısacası emellerini öyle de ya da böyle gerçekleştirebilmektir.

…..Bu da benim görüşüm ve benim izlenimlerimdir.

Saygılarımla.

 

 05 Nisan 2013

 

( Bana Göre, Bilinçaltı Tehlikesi Nedir. başlıklı yazı Ahmet Yüksel tarafından 5.04.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.