1 Anneler Günü..
Anneler günü yaklaşıyordu. Keşke benimde annem sağ olsaydı. O gün O'nu öpüp koklayabilseydim. Annemi çok özlemiştim, çevremdeki bir çok kişinin annesi yanındaydı. Onları öyle gördükçe daha bir içleniyordum. Keşke bu kadar erken bırakıp gitmeseydi beni..
Anneler günü sabahıydı; bir gül alıp mezarlığın yolunu tutmuştum. Annemsiz geçireceğim ilk anneler günüydü. Bu sefer anneme değil onun toprağına sarılacaktım. Annesizlik ne kadar zor belki bilirsiniz. Ben kelimelerimle anlatmaya kalksam o acıyı yazacak kelime bulamam. Hepsi kaçar gider. 
Annemle olan her şeyi çok özledim, onun kokusu sesini, elini tutup çekiştirmeyi; her şeyini çok özledim.Alışırsın diye geçiştiriyorlar beni ya! Ne alışması? Anne bu Anne.. Anlamıyorlar veya da ben anlatamıyorum kendimi. Hayatımın en büyük parçasını toprağa koymuşum ben alışmamı bekliyorlar. Hayat her şeye rağmen devam ediyor bunu biliyorum ama yaşamda buruk devam ediyor. Farkındayım ilahi taktiridir bu RABBİM in hepimiz ondan geldik ona gideceğiz. 
Türküler kadar güzeldi gülüşleri. Çok zaman geçti çok, bir yıla yaklaştı.. Tek kelimeyle özledim.. Annesi hayatta olanlara tek tavsiyem Annelerimiz her şeyimiz kıymetlerini bilip üzmesinler.. Benim Annem Allah'a şükür ki hayatta ama o acıyı yaşamasam bile içim burkuluyor.. 

Tüm Annelerinn Anneler Gününü Kutllarım.. 


-Ayşe Altunküpe.
( Anneler Günü.. başlıklı yazı GönülRomanı tarafından 19.05.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.