1 Gitmesin..
Kelimelerle içimi dökmek istiyorum lakin iki kelimeyi bir araya getirip cümle bile kuramıyorum. "Ne oluyor?" diye sordukça kendime hiç cevabını alıyorum. İnsan nasıl anlar aşık olduğunu, zor değilmidir? Ulu orta denilen " Ben aşık oldum " " Ben birini seviyorum " cümlelerini sevmiyorum , itici geliyor. 
Seversen konşamazsın ki, lâl olursun, ismini söylemekten bile çekinirsin. Bazı şeylere zorunluluktan devam edersin, onunla olan mini minnacık mutluulğun bozulmasın diye. Susarsın dedim ya; siz, hiç sonunu bilip görmediğiniz kuyuya atlarmısınız bir an? Sonunu bilmediğim hikayemde susmam lazım benimde. " Konuşursam belki kazanırım." fikride geçmiyor değil aklımdan ama birden " Peki ya konuşunca tamamen kaybedersem ? " Cevap bulamadığım garip garip onca soru var. Ne zaman cevap bulurum ne zaman mutluyum derim bilmiyorum. Aslında en önemliside ne zaman geçipte " Sen aşık oldun. " derim.. 
Aklıma inandıramam belkide. İlk defa kalbime dokunan olursa gitmemeli , gitsede benide almalı.. 
Kalbime girip çıkışı olmamalı..
Ve gidişi.. 

-Ayşe Altunküpe 

o9.o1.2o14
Perşembe
o4.47 . .
( Gitmesin.. başlıklı yazı GönülRomanı tarafından 18.01.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.