Elindeki kirli kokuşmuş niyetli silgi ile insanların gönlündekini inancı imanı Nurdan Kur’an ile sünneti silmeye kalkanlar bunu başaramayınca onu karalayarak, şeklinin içine bazı kelimeler şekiller ekleyerek karalamanın peşinde koşarken, bu tezgâha inananların çok az olmasına rağmen baktılar ki az biraz tutuyor, bizlere Nur Kur’an ile sünnetin anlamını manasını anlamayacak oyunlar icatlar ile yönümüzü değiştirmekten ziyade unutturmanın peşindeler artık. Önce konforu hak ettiğin dediler, tatil sahillerde sana layık dediler, kafanı dinlemek için komşuluk lüzumsuz dediler, kazancın ancak sana yeter… Diyerek birde bizi teknoloji peşinde koşan manyak yaptılar yaptılar yalnız bıraktılar… Konuşmamaktan ilişki durumunu sıfıra indirerek sesimizi kıstılar lakin imanımıza dokunamadılar, bir an bizi derin meşguliyetler içine düşürseler de unuttukları bir şey vardı ”Âlemleri Yaratan Rahmeti Merhameti… Sonsuz olan Allah C.C.”
   Yüceler Yücesi Yüce Allah C.C. hayatımızın her devresine öylesine Nurdan geceler günler eklemiş ki ne kadar uğraşsalar da, bizi Nur Kur’an’dan Nur Sünnet ve Nur İmandan ayıramazlar. Günde beş vakit nurdan Ezan ki semayı delerken yeryüzüne nur nur gönüllere inerken, düşmanlarımız hep kaybedecek, Yüce Allah C.C. izniyle mahkûm kalacaklar kaybetmeye… Her ne kadar Müslüman olarak ölümlerimiz çok olurken ölenlerimiz nurdan Cennete koşarken onlarda hiçbir şey kazanmadan cehennem ateşine koşuyorlar… Kaybetmenin sancısı ile iyice vahşetin kanlı eline sarılarak dünyanın sonuna kadar kaybedecekler, kazanmanın zevkine varamayacaklar çünkü ” Yıkan”  “İnşa” etmeyi bilmez o sadece yıkmaya programmış tır kendini.
   Her ne kadar fitnenin ayak sesleri çok olsa da kuru bir kalabalıktan öteye gidemeyecektir. Bizdeki az eksik olan izan idrak ve şuur iklimini daha çok yeşertirsek Nur Kur’an Nur Sünnet ile onların kurdukları gördükleri rüyalar planlar Âlemlerin Rabbi Yüce Allah C.C. bozacaktır. Biz yeter ki her anımızda Yüce Allah C.C. bizimle olduğunu bilerek onun yolunda yürümenin güzelliği ile olalım, zaten gerisi de fasa fiso yani boş… Nurdan Nur Kur’an, Allah’ın C.C. gücünü tüm hesapların çıkarların üzerinde hesap yaptığını, en iyi plan yapanın O olduğunu, en kuvvetli tuzak hazırlayanın, oyunları bozan ve boşa çıkaranın O olduğunu, kâfirlerin bir hesabı varsa Âlemlerin Rabbi olan Rabbimizin de hesabının olduğunu da bizlere bildiriyor.
   “Onlar yeryüzünde istikbâr/büyüklük taslamak ve kötü mekrler/tuzaklar kurmak (istiyorlar). Hâlbuki kötü tuzak, ancak sahibine dolanır. Onlar öncekilerin kanunundan (onlara uygulanandan) başkasını mı bekliyorlar? Allah’ın kanununda ne bir değişme bulursun, ne de Allah’ın kanununda bir sapma bulursun.” (35/Fâtır, 43). Onların düzenledikleri suikastlar, tüm eziyetleri (tüm işkence çeşitleri) ve insanları imana gelmekten alıkoymalarıdır (F. Râzî, 26/34).
   “Kötü tuzak, ancak sahibine dolanır” (35/Fâtır, 43)
   “Onlardan öncekiler de (peygamberlerine) mekr/tuzak kurmuşlardı. Hâlbuki bütün mekrler Allah’a âittir. Çünkü O, herkesin ne kazanacağını bilir. (Dolayısıyla istediğinin tuzağını bozar). Bu yurdun (dünyanın) sonunun kimin olduğunu yakında kâfirler bileceklerdir.” (13/Ra’d, 42) Sadakallahülazim. Mübarek Ramazanın nuru gönlünüze ve hanenize dolsun kardeşlerim Selam ve dua ile.
 
Mehmet Aluç-Kul Mehmet
( “ Yıkan” “İnşa” Etmeyi Bilmez O Sadece Yıkmaya Programlamıştır Kendini. başlıklı yazı kul mehmet tarafından 13.06.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.