takke düştü ile ilgili görsel sonucu

    Bilgelikle doğru bilginin ne olduğunu araştırmayan bir dünyanın içinde, yalanların oyunların adımların belirli olan izini görmeyen, batının oyununa dün olduğu gibi inanan görmeyen değil, imanın nuru bakan gören gözü ile hareket eden, artık gören hisseden anlayan vatan için canını veren kahramanlarımızın izinde, o çirkin batının suratına yalanını bir tokat gibi yüzüne vurmak için, bütün kaynaklarımızı kurutmasına izin vermemek için, bence referanduma gidiyoruz. ”Evet” oyumuzla, bizler hainleri nasıl yıktıksa 15 Temmuz gecesi, hainleri yıktığımız gibi, on altı nisanda batıyı çirkin yüzü ile yıkacağız inşallah.

 

   Yeter artık, her an istediği gibi oyunlar kurarak, hükümetleri yıkmaya giden düşünceleri koalisyon hesapları ile ülkeyi çıkmaza götürerek, tüm değerlerimizi alt üst ederek, kaynaklarımızı kurutarak rahat oturmasına yaşamasına asla izin vermeyeceğiz. Tarihimizin her sayfasında, batının bu çirkin yüzlerini görmemiz için kör olmamız gerekiyor artık kör değiliz, her şeyi ayan beyan görüyoruz artık. Hakikat ne kadar karanlığa saklarsanız saklayın, bir gün gün ışığına çıkar, kendi hakikati aynası ile doğru olanı gösterir. Uzlaşmacı görünerek, tüm çirkefliği ile kaos çıkararak, entrikaları ile ülkeyi yıkmaya kendi sözünün gerçekleşmesi için yapmaya çalıştığı dayatmalar yıkılmıştır,  batının maskesi düşmüştür gerçek yüzleri meydana çıkmıştır artık.

   Bilgelik doğruluğun şaşmaz öncülüğünde her zaman haklının yanında olan Osmanlı ecdadımız ve bizler, bizlere yabancı olan ideolojileri dayatmaları kabul etmeyerek, daha net anlaşılır sade olan, hakkın yanında yolunda yürümeye devam edeceğiz. Tıpkı ecdadımızın Şanlı Osmanlı gibi, bu yürüyüşümüz özgürlüğü yeniden diriltecek, özgürlük kollarını açmış olarak insanlığı yine saracaktır, mutlu mesut edecektir hakkın bu nurlu yolunda.

   Her zaman yıkılmış mahcup Müslümanı görmek için uğraşı veren batı, Müslüman Türkün yıkılmaz imanı kalesi karşısında yıkılmaya mahkûm olduğunu yine görecek ve bu hezimeti dün Çanakkale de yaşayan batı yine yaşayacaktır.  Bizim tertemiz alnı pak değerlerimize kendi kokuşmuş değerleri ile değiştirmelerine izin vermeyeceğiz, izin vermemizde söz konusu dahi olmaz. Dilinde gönlünde ne kadar gizlerse gizlesin “Sömürgeci” zihniyetini gizleyemeyeceklerdir, batının takkesi düştü niyet göründü artık, vesselam. Selam ve dua ile.

Mehmet Aluç

( Batının Takkesi Düştü Niyet Göründü Artık başlıklı yazı kul mehmet tarafından 30.03.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.