YENİ AİLEM
Bir renkarnasyon hikayesidir
5.BÖLÜM:100 SENE SONRASINA MEKTUP
(FİNAL)
           Beni biliyorsunuz,adım Magnus.Dedemden kalma Magnus Otel'de çalışıp babamdan maaş alıyorum ..Aynı zamanda yazarım ve Norveç'den yazarlık maaşı alıyorum .
          İlk hayatımı Türkiye'de yaşadım.Melek bir annem,sabit fikirli ve sabit maaaşlı bir babam ve bir de erkek kardeşim vardı .Türkiye’de yaşadığım hayattaki adım Mümin Arif'ti.Türkiyede yaşadığım hayatta en çok babamın babası olan dedemi çok sevdim.Türkiye'de de şair ve yazardım ama fakir olanlarından.
           Bu mektubumu yüz sene sonrasına yazıyorum.İlk hayatımı Türkiye’de dünyaya getiren Tanrım,benim isteğimle ikinci hayatımı beni Norveç'te dünyaya getirmiş.Yüz sene sonra ne olur bilmiyorum ama yine Norveç'te dünyaya gelmek isterdim ..Türkiye güzel ülke ama ekonomisi kötü.
            Bir daha renkarne olursam bu mektup bana ulaşacak.Ve bugüne kadar beni ilgiyle okuduğunuz için sizlere teşekkür ederim..Magnus olarak şimdilik aranızdan ayrılıyorum.Lütfen kendinize iyi bakın .

HİKAYE:OĞUZ BATIN

( Yeni Ailem Final başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 6.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.