Ey kalbim dediğim yârim; iyi ki varsın. Varsın ki kutsandı ömrüm sevdanı tadarak. Bugün tam da bugün seni doğuran annenin elini ayağını öpmek istiyorum.

Rab’be şükretmek istiyorum yalvarırcasına..

 

Ey yüce Yaradanım ne büyüksün ki; en güzel kulunu en özel huylarla donatıp karşıma çıkardın. Bizleri ( gönül nikâhlıları ) en ihtişamlı, en yüce makamlara sevket; meleklerin kalbine yönlendir. Sakla bizi merhametinle. Nazarlara erdirme.

 

Yarim, yüreğine tutulduğum adam dinle; Bir dua gibisin dilimde her an amin dediğim.

Kalbini kalbine kilitlemek adına adaklar adıyorum. Mil çekiyorum gözlerime senden başka ışık girmesin düşüncesiyle. En karanlık zamanlarda bile ışıklar saçacaksın tatlı gülüşlerinle. Bile bile, isteyerek kurban ediyorum bedenimi aşkına.

 

Yüreğimden yüreğine yollar çizdim ve gönüllerimize nikah kıydırdım gündüz  ile gece şahit oldu.

Haydi, şimdi uzan gökyüzüne adını yazdığım yıldızları al avuçlarına, alyans takacaklar parmaklarına. Korkma sevdiğim tenindeki teri güneş mühürleyecek tenime. Ömrüm yettiğince seninim.

Eğer bir an dahi ayrı kalırsak gökyüzü senin için gökkuşağı benim için ağlayacak eminim.

Tam şimdi gece yeni günü karşılamaya hazırlanırken kutsanacak sevdamız. Vakitler sabahı gösterdiğinde alnıma yazılacaksın ve ben sevgilim bu ölümsüz aşkı onurla taşıyacağım.

 

Şu andan itibaren eminim gözetilip korunacağız çünkü biz meleklerin kalbindeyiz.

 

Tüm evren şahit olsun şükrettiğime iyi ki varsın, iyi ki doğdun.

Minnettarım seni alnıma yazana.

Seni seviyorum GÖNÜL NİKÂHLIM.

 

 

Nazlı Tolun

 

 
08.08.09-00:00
( Meleklerin Kalbi başlıklı yazı NazlıKaragöz tarafından 8.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu