Güzelliklerin hatırlandığı, küskünlüklerin yerini sükûnete bıraktığı, sofraların neşeyle dolduğu bir bayram geçirmenizi dilerim. Nice güzel yarınlara beraberce... Bayramınız kutlu olsun.Aşk ile eyvallah.
İşte kaleminizden beklediğim dizeler bunlardı:
Şairin acısı ne ki?
Coğrafyalar kanarken
Çocuklar kadınlar ölürken
Evet aynen dediğiniz gibi. Coğrafyalar kanarken, çocuklar, kadınlar ölürken şairin gaz sancısının ya da mide bulantısının ne hükmü olabilir ki acı adına...
Can-ı gönülden tebrikler.
Sitedeki arıza nedeniyle belki görülmeyecek ama günün şiiridir.
Selam ve saygılar.
Tekrar huzur ve mutluluk dolu daha nice bayramlar dileklerimle selam ve saygılar.
“Şairin tek eli kalemle iştigal
Diğerinde sararır da sararır okuduğu kitaplar” harika...
İyi Bayramlar, Gülüm Hocam, sağlıkla nice bayramlar dilerim...🌹🌺
Sayın Garagız, kaleminizle Çanakkale şehitlerinin aziz hatırasını zarif bir lirizmle dile getirmişsiniz. Şiiriniz, bayramın manevi ikliminde milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu hatırlatan bir armağan gibi okunuyor. Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, kaleminizin daim, ilhamınızın bereketli olmasını temenni ederim. Dilerim ki her yeni bayramda dizeleriniz aynı içtenlikle okuyuculara umut, vefa ve manevi güç taşımaya devam etsin.
En değerli varlıkları olan canlarını seve seve feda eden Aziz şehitlerimizin ruhları şad, kabirleri Nur, makamları cennet olsun.
Hayırlı bayramlar diliyorum değerli şairem.
Selamlarımla.
Kutlu gün geldi.
Rabbım dünyada da ahirette de bayram etmeyi nasip eylesin cümlemize.
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Selamlarımla.
Güzelliklerin hatırlandığı, küskünlüklerin yerini sükûnete bıraktığı, sofraların neşeyle dolduğu bir bayram geçirmenizi dilerim. Nice güzel yarınlara beraberce... Bayramınız kutlu olsun.Aşk ile eyvallah.
Güzelliklerin hatırlandığı, küskünlüklerin yerini sükûnete bıraktığı, sofraların neşeyle dolduğu bir bayram geçirmenizi dilerim. Nice güzel yarınlara beraberce... Bayramınız kutlu olsun.Aşk ile eyvallah.
Rabbim nice ramazan ve bayramlara eristirsin inşallah Yunanistan volos dan saygılar selamlar hayırlı bayramlar hocam
Çok çok anlamlı bir serii
Kalemine kelamına bereket sevgili dostum.
Mübarek
Ramazan bayramını kutlar, saygıdeğdr ailen ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu bir bayram geçirmemizi dilerim
Hürmetle
Size ve tüm sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk dolu daha nice bayramlar dilerim.
Selam ve saygılar.
Buyurun arkadaşlar davetim var benim
Herkes kesesinden yesin içsin
Saltanatım var benim
Aslı yok yaylasında
Bin beş yüz koyunum var benim
Kekliği düz ovada avlarlar
Kanadını çam dalına bağlayalım
Şıkıdık mıkıdık, şıkıdık mıkıdık oynarlar))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Selamlar, saygılar ve hayırlı huzur dolu bayramlar inşallah
Ama ben sana küsmemiştim ki )))))))))
Selam ve saygılar.
Huzur ve mutluluk dolu olsun hayatımız iyi bayramlar...
Ağlarken bile sevilmekten korkmamak, ifadesiyle insanın en korumasız anındaki büyük kabul görme ihtiyacını ve kendi ellerini tutarak ısınmaya çalışan bir kalbin sessiz direnişini iliklerine kadar hissettiren, kâğıda değil doğrudan yaraya yazılmış bir metin. Müthişti. Aşk ile eyvallah Kıymetli Büyüğüm.
Bende serbest köşede sohbet bölünde sizi yazmıştım bu yorumunuzla tamam oluyor vesselam,sevgi ve selamlarımla.
Sevgili Gülüm Hocam, tüm yorgunlukların yerini barışın ve huzurun doldurması dileğimle mutlu bayramlar.
Hayatı barışla kucakladığımız, kardeşliğin pekiştiği nice güzel bayramlara...
Gidişin hüznünü, içimizde bıraktığı tertemiz izlerle teselli eden, ruhu dinlendiren bir veda olmuş; kaleminize sağlık. Aşk ile eyvallah.
Hayat bizi çeşitli sınavlardan geçirirken biz olarak kalmak çok önemli. İnsan bazı acıları tek başına yaşar. Çemberde dönen değil belki de çemberi döndüren biz olmalıyız.
Yazılarınız insana kendisini aratıyor tebrikler Deniz Hanım
Saygılar